| 

| 
	|||||||
| Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... | 
| Seçenekler | 
| 

| 
		Mesaj No:1 | 
| 

Durumu: 
Papatyam No :
 145 
Üyelik T.:
16 February 2005 
Arkadaşları:0 
 | 

Hayvanların Atasözleri   [size=18px]çömelen insanı ısırmayan bizden değildir / köpek - beni bacağımdan asanın bacağına s*çayım / koyun - suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım / yılan - altımda buzağı arayan keriz enayinin önde gidenidir / öküz - bedevi, çölde gezenin karagün dostudur / kutupayısı - atladığın yere dikkat et / sazan - uzanamadığım ciğer mundardır / kedi - kaz gelecek yerden hayır gelmez / tavuk - havlayan köpek iplenmez, direk ısıracaksın / itoğluit - köprüde dayı diyene inanma / ayı - ürü ürü nereye kadar, durmuyor kervan / it - yem veren insanın gözünü oy / karga - devletin malı deniz, yemeyen biziz / domuz - geçen altın semer taktım sonra baktım yine ben / eşek - bende şans olsa çölde kutupayısı doğardım / abaza boz ayı - unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar / balık - ölümüm arpadan olsun / at - kurt kocayınca affetmem ulen / köpek - o tatlı dilinle beni kandıramazsın ben bildiğin yılanlardan değilim / anakonda - çok su kaçırdınız...tepecem şimdi / dişi eşek - hanım, ben sudan gelinceye kadar şu bizim sıpayı dövüver / eşek - söğüt dalına yuva yaparsan yavrunu sinek kapar / manda - hoşaf da neymiş mis gibi karpuz kabuğu varken burda / gurme eşek - sakla yosunu....unuttum lan atasözünü... atasözü ne lan ? / balık - bir insan sana "eşek" derse umursama, ama 5 kişi sana "eşek" derse git kendine bir semer al / paranoyak at - pantolunu gösteren ütü, sarıkız'ı gösteren sütüdür / tosun[/size] 

mzalar sifirlanmistir, lütfen yeni imzanizi belirleyiniz  | 
| 

| 
| 

| 
		Mesaj No:2 | 
| 

Durumu: 
Papatyam No :
 804 
Üyelik T.:
27 March 2006 

| 

[size=18px]atladığın yere dikkat et / sazan [/size] :lol:  :lol:  :lol:  

eline sağlık hepsi güzel paylaşımın için tşk 

http://img525.imageshack.us/img525/3472/cicek1im1.gif  | 
| 

| 
| 

| 
		Mesaj No:3 | 
| 

Durumu: 
Papatyam No :
 543 
Üyelik T.:
21 September 2005 

| 

[size=18px]- pantolunu gösteren ütü, sarıkız'ı gösteren sütüdür / tosun 

Bu daha farklıydı sanki... :lol: Pantolonu gösteren ütüdür, kadını... Ellerine sağlık şahika. [/size]  | 
| 

| 
| Bookmarks | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
			 | 
	||||
| Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları  | 
	Cevaplar | Son Mesajlar | 
| bilgisayar atasözleri | YakupEMİR | Gülmece | 0 | 13 November 2008 21:04 | 
| Birbirlerine Zıt Atasözleri.. | Papatyam | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 09 October 2006 10:21 | 
| 
		 Tefekküre Davet Köşesi  | 
|
| 
	 Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın  |