|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
24 March 2006, 16:53 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Dostunuz Şöyle birşey Yapsaa???
Dostunuz Şöyle birşey Yapsaa??? Çok sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birisi var; yanlış bişi yapmak üzere ve fakat siz ona bunu yapmasının çok yanlış olduğunu, eğer yaparsa onu hayatınızdan çıkaracağınızı söylüyorsunuz... Ve sonra duyuyorsunuz ki bir süre sonra o size yanlış gelen şeyi yapmış... Size de diyor ki; benim hayatım bu... Ne yapardınız? Hadi bakalım |
24 March 2006, 17:17 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Necmettin uşağım varya şimdi beni en derinden vurdun :lol: :lol:
Ne yapardım ne yapardım olayı çok iyi tartar biçer ona göre karar verirdim. Çünkü ben birini sildiğim zaman bunun kesinlikle dönüşü yoktur. Ona zarar geleceğin şeyin başkalarına ve bana zararı olup olmadığına bakarım önce. Sadece onu ilgilendiriyorsa uyarırım, yapmaması gerektiğini söylerim ama yaparsa zararı kendine. Ama zararı beni ve başkalarını ilgilendiriyorsa ve uyardığım halde yapıyorsa kesin hayatımdan çıkarırım öyle birini. Çünkü benim dostum olmayı kesinlikle haketmiyordur. Bilmem anlatabildim, umarım cevabın yeterli gelmiştir olmadı diyorsan bilahare sana özel anlatırım :lol: :lol: :lol:
24 March 2006, 17:48 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Senden Daha Güzel Açıklamalar Çıkacağını Düşünüyorum Bakalım diğer Arkadaşlar Nasıl Yorumlar Yapacak ama Hadi Arkadaşlar sizlerinde yorumlarınızı Bekliyorumm...
|
26 March 2006, 14:56 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
796
Üyelik T.:
25 March 2006
slm mekansız boyle bısıyle karsılasırsam onu hemen hayatımdan çıkarmayı dusunmem yaptıgı hatayı duzeltmesıne izin verırım .herkese son bır sans verılmelı ....[/list]
29 March 2006, 09:46 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
[size=18px]ÇOK KLASİK AMA AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMEDİ NAPİYİM... :roll:
BİRİNİ SEVİYORSAN BIRAK GİTSİN, DÖNERSE SENİNDİR DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR... BUNU DOSTLUĞA UYARLAYIN BAKİM NE ÇIKACAK????[/size] |
29 March 2006, 10:12 | Mesaj No:8 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]Yaptığı hataya bağlı bence..anaforun dediği gibi başkalarınada zarar veriyorsa yapmaması için elimden geleni yaparım..olmuyorsa..onun dostlugundan vazgeçmek zorunda kalırım..ama sadece kendine zarar veriyorsa..aramızdaki dostluk bağına göre arkadaşlıgımız sürer vaya biter..sonuçta herkesin kendine göre bir hayatı var..diye düşünüyomm..[/size]