29 March 2006, 20:45 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Gidenin Ardından
Gidenin Ardından Aşk ölümsüz olsa neye yarar Ben ölümlü olduktan sonra Beklemek belki benim için ibadet lakin sabrın sonu geldikten sonra Söyle elde olan ne var? gözyaşlarımla kutsasam seni hergece sen hiç bilmesen ölümlerden ölüm beğensem kalbim kadar siyah gecede sensiz ölmeyi bile beceremesem huzur bulduğum sahil kasabamsın sen benim kıyılarında kum kum seninle dolduğum desem yetermi sabır kalmadıktan sonra söyle.. elde olan ne var Şimdi artık hiç birşey yok, kalan hiçlikten başka Dön diyecek gücüm yok Bekleyecek tek saniye yok Aşk ölümsüz olsa neye yarar? Ben olmayınca gelsen neye yarar? ben benden geçmiş iliklerime kadar sendeyim ruhum talanlarda uçurumun dibindeyim tutma ellerimden bırak düşeyim sen olmayınca dünya neye yarar Sonsuza dek sevsen de Dokunacak aşk gücüyle sıkılacak Beyaz eller olmayınca Kalbindeki ateş neye yarar? duman duman tütsen havaya karışsan ciğerlerim seninle dolmadıkça yüreğin nafile yangınları neye yarar Sen!!! Eyy içimi kavurup kurutan kara sevdanın sebebi! ben olmayınca dünyada olsan neye yarar? Yaşasan nefes alsan neye yarar? Bırakıp gittikten sonra Sensiz ölüm neye yarar? |
30 March 2006, 10:41 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
Arkadaşları:0
|
Gidenin Ardından
[size=18px]Bakakalırım giden geminin arkasından,
Atamam kendimi suya, hayat güzel, Serde erkeklik var ağlayamam... Gidenlerin ardından....[/size] |
30 March 2006, 11:19 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Gidenin Ardından
Sendeyim
Buzulların içindeki kumsaldayım Çöllerin içindeki denizdeyim Gecelerin güneşli geçtiği Gündüzlerin karardığı yerdeyim Ben imkansızdayım, sendeyim... Aşıkların hiç ayrılmadığı Her sevenin kavuştuğu Üzüntünün hiç olmadığı yerdeyim. Hayallerin hepsinin gerçek olduğu yerdeyim Ben imkansızdayım, sendeyim… Bekliyorum, içimde bir sen; gerçeğin imkansız olan Yaşıyorum hiç gelmeyecek ‘sen’li günleri hayal ederek. Umutlarım var umutsuz gecelerde oluşturduğum Hepsi ‘sen’le ilgili yani hepsi kendimin uydurduğu bir yalan.. Hiçbir zaman yollarımız kesişmeyecek duygusu artıyor içimde Aynı yolda, aynı duygularla yürüyemeyeceğiz birlikte Senin yolun ayrı,biliyorum; umarım gider sadece mutluluğa Yine de ben bekliyorsam yolun başında, senin içindir; unutma ! Çürütemem sevdalarımı,atamam içimden kolayca; Öyle basit değil ki sevmek Ben sensiz seni içimde yaşatacağım; Yine de kolay olmayacak belki beklemek Kolaya kaçsaydım zaten seni sevmezdim ki. Önemli olan aslında zor olması da değil, Sadece sen olman!... Ne yaptın bana bilmiyorum Yada yapmak istedin mi onu da bilmiyorum Sonuçta oldu işte; tutuklu kaldım sende, Ha sen yaptın bana, ha ben yaptım kendi kendime… |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |