|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
19 June 2011, 01:16 | Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
NAZLI GELİN
NAZLI GELİN NAZLI GELİN Günler hüzün yükledikçe yüreğime Bir seni düşünürüm, birde sevdamı Vur vurabildiğince bu masum sevgime Ben umut katarım birde feryadı Sen bu aşkta ürkek ceylan, ben divane Kendinden bile kaçmanın, bir sonu olmalı Aşktan bitap düşmüşüm, gönül virane Kalbine korku değil bence aşk dolmalı Bir gül kokusu duyuyorum uzaklardan O nazlı gül ki ancak benim olmalı Usandım artık bu yolda tuzaklardan Ben olmasam bile kalbin benimle kalmalı En güzel mevsimin, en nazlı açan gülü Rüyamda mı göreceğim hep benim olmanı Al dedim sana, alda harca ömrümü Benimle yaşa yaşadığın her bir anı Ha bugün ha yarın derken hep bekledim Yüreğin hala aşk yolunda olmadı Günlere hep gözyaşı ve keder ekledim Duymadın mı kalbimden gelen imdadı? İlk heyecanını ben artık mumla arıyorum O hevesini ne, ne diye aldı? Gerçekte hayal seni rüyada sarıyorum Bir tatlı aşktan sende geriye ne kaldı?
19 June 2011, 01:18 | Mesaj No:2 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
NAZLI GELİN
Seviyorum deyipte arayamazsın gülüm benim
Sevgi dediğin canım sence böyle mi olmalı? Acaba senden mi olacak ölümüm benim Görülen o ki sende bana sevgi kalmadı Hani bir zamanlar söylemiştin Seni senden alan bir ben vardı Ben hala oyum ama sen değiştin İşte bundan dolayı artık dünyam karardı Acılar denizine attığından beri Beklerim senden gelecek fermanı Sensizlik gelip umutlar gitti gideli Aşka dair kalmadı dizlerimin dermanı Şu halimi görsen inan oturup ağlarsın Bu hallere düşürdüğün, seni seven insandı Hayat senin aslında, ne yaparsan yaparsın Benim ki sana değil belkide duruma isyandı Ama aşk yolu böyledir, sevenden fedakarlık ister Seven için sızlamaz mı insanın vicdanı Sızlamayan var mıdır? Onu sen göster İşte o an takılır mutluluk gerdanı Bir şey var sende bana söyleyemediğin İnan kalbim artık bunu böyle anladı O zaman anlamımı kalır birlikteliğin Şu güzelliğin sonu ayrılık mı olmalı? Sana artık ne diyeyim? İnan bilemiyorum canım Sen, sen ki nelerden önce gelenimdin Ne seninle olur gibi nede seni silemiyorum canım Gerçekte zor ama hayalde nazlı gelinimdin…… .