12 May 2006, 11:41 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Anlatamıyorum...
Anlatamıyorum... Hayat a Bir kez daha Karşı koyuyorum ... Sana Bir kez daha aldırmıyorum.. Yüreğime batan Hayal kırıklıklarım.. Canımıda acıtmıyor artık ... Biliyorum .Ben mekansızım ...Ben uslanmaz bir zırdeliyim ... Kim ne derse desin ...Sevgi ölmez ....Umutlardır ölen ... Ölen sadece Kazanmaya çalıştığın düşlerindir !!!! Ben Nasıl mıyım?? Yüreğini bir mechule kaptırmış mekansız biri... Bıçağın iki yüzü kadar keskin , gözlerimin ufkunda kızıl biri.. Yüreğinde çaresiz , ışıksız , sabahsız , SENSİZ biri.. BEN'i arıyorum.. Sokaklar boş..Sokaklar anlamsız.. Yağan yağmur mu yoksa Yıllar mı anlam veremiyorum.. Vazgeçtim mekansızlıktan.. canım yanıyor.. An-la-ta-mı-yo-rum |
12 May 2006, 12:03 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
Anlatamıyorum...
Ben Nasıl mıyım??
Yüreğini bir mechule kaptırmış mekansız biri... Bıçağın iki yüzü kadar keskin , gözlerimin ufkunda kızıl biri.. Yüreğinde çaresiz , ışıksız , sabahsız , SENSİZ biri.. GÖNÜLLER BİRDİR MEKANLAR AYRI OLSADA YAŞANANLAR GÜZELDİR MAZİDE KALSADA UMRUMDA DEĞİL ARTIK DÜNYA YIKILSADA
12 May 2006, 12:14 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
837
Üyelik T.:
12 April 2006
Arkadaşları:0
Anlatamıyorum...
Kendini sevdirdin bir aşık ettin
Bırakmam diyordun yeminler ettin Hani mutluluk sensiz olmaz demiştin Zalim sevgilim sensiz neyleyim Bir avuç gözyaşı dolmuş elimde Acili şarkılar kalmış dilimde Ömrümü harcadım bir zalimin kalbine Boş yere eriyip gitmiş benim ömrüm Her zaman şarkılarım senin içindir Şiirler sözler aşkım içindir Yaşamak neye yarar vururum ben kendimi Zalim sevgilim sensiz neyleyim
12 May 2006, 12:30 | Mesaj No:4 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Anlatamıyorum...
Yüreğimde hissettiğim acıyı
Yokluğunda ürperen yanlarımı Andığımda yaşaran gözlerimi Boşlukta arayan ellerimi Sen bilemezsin Sensiz nasıl yaşarım ben Nasıl dayanır bu kalbim Nasıl yanar yüreğim Nasıl diner elemim Sen bilemezsin Uykusuz geçen gecelerim Deliye dönen yüreğim Acılarla boğuşan bedenim Varlığında eriyen benliğim Sen bilemezsin Göklerde uzandığım yıldızlar Çöllerde aradığım seraplar Denizlerde gördüğüm yakamozlar Yüreğimde hissettiğim boşluklar Sen bilemezsin Senin için gezdiğim ülkeler Derviş olup kapandığım tekkeler Zalimlerden yediğim tekmeler Düz yollarda geçirdiğim sekmeler Sen bilemezsin Hücreme astığım resimler Uğruna döktüğüm kanlar Yoluna verdiğim canlar Gelirsin diye beklediğim anlar Sen bilemezsin ... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |