09 June 2008, 11:42 | Mesaj No:1 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
FATİH TERİMİN MİLLİ TAKIMI
FATİH TERİMİN MİLLİ TAKIMI Fatih Terim: Hakan sen topları Necatiye indireceksin Hakan Şükür: Tamam abi Fatih Terim: Abi değil hoca diyeceksin <_< Hakan Şükür: Kime Necatiye mi hoca diyecem? Fatih Terim: Hayır aptal herif bana <_< Hakan Şükür: iyi de sen oynamıyosun ki , topları sana indirsem taç olur : Fatih Terim: Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun -_- Fatih Terim: Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz. Beni anlayabilmeniz için size e-mail mi göndermem gerekiyor? Tuncay Şanlı: İyi de hocam , hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı , laptopa ne der bilemicem Fatih Terim: Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde <_< Gökdeniz Karadeniz: Tuncay zaten ben de cezalıyım , beraber counter oynarız Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor Emre: Hocam ayıp oluyor ama , her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle <_< Fatih Terim: Hakan soyun oyuna gireceksin Oğuz Hoca: Hakan yok hocam Fatih Terim: Nasıl yok Oğuz Hoca: Teravihe gitmiş , Ramazan ya o bakımdan : Fatih Terim: Yıldıray ısın oyuna gireceksin Yıldıray: 50 saattir ısınıyom , buharlaşacam ya Fatih Terim: Oğuz soyun oyuna girecen Oğuz Hoca: Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu , antrenörüm ben Fatih Terim: Valla mı len! : Oğuz Hoca: Ulan tam bunadı bu >.< Fatih Terim: O boynundaki ne ***m ? Hakan Şükür: At nalı hocam , uğur getirsin diye taktım Fatih Terim: Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe! <_<, hasan:ya hocam tawa tencere götürebilirmiyizz??? fatiht: nehh Hasan:hocam yumurta atıolar boşa gitmesin nimet nimet. Fatih Terim:Ümit sen aralara sarkıyosun -_- ,Hakan kanatlardan gidersek gelen topları ceza alanı çizgisine Necati'ye indiriyosun -_- ,Gökdeniz sen ...,Gökdeniz sen... Lan bu Gökdeniz nerde Hakan:Fatih hocam iddaa oynamaya gitmiş. Fatih Terim:Lan söyleyin bari rakibe yatırsın kaleye Rüştü'yü koyacam Hasan: rüştü senden cok caba sarfetmeyeceğin bişi isticemm her gelen topu ye taam mı??? rüştü:niye lan olm?? Hasan: yok idaa kuponu yaptım bak kırısırız paraları Rüştü: yok abi yapmam öle sey Hasan :hadi len ordan <_<
Seçenekler | |