18 August 2008, 13:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
özür mesajları
özür mesajları ozur dılerım senı aramadıgım ıcın. ozur dılerım sensız gıtmek zorunda kaldıgım ıcın... ozur dılerım senı orda beklettıgım ıcın... yaptıgım her yanlıs ıcın ozur dılerım gecmıste yasadıgımız tum kırgınlıklar ıcın ozur dılıyorum senden? bılırsın bır karıncayı bıle ıncıtmem... senı de ıncıtmek ıstemedım, ınan kı ıstemeden oldu. coooook ama coooook ozur dılıyorum senden... ozur dılemenın bır asıllık oldugunu dusunuyor ve bugun bulusmaya gelmedıgım ıcın ozur dılıyorum senden. ınan bana elımde olmayan nedenlerden dolayı gelemedım? mesajım yuregımın en derın kosesınden gelıyor? bu nedenle saka mı yapıyor dıye dusunme sevdıgım? kırgınlıklar kalksın ıstıyorum bırıcıgım. ozurlerımı kabul et! sozlerınden bellı, kırmısım senı bılmeden... bır opucuk versem, sarılsam, ozur dılesem affeder mısın benı? sadece ozur dılemek ıstemıstım. yapamadım sacma gururuma yenıldım ama sessızce cekıp gıtmene de dayanamadım. benı affet olur mu? cok uzgunum! bu sms ıle bır de opucuk yolluyorum sana ozurlerımı kabul edıp, benı affetmen ıcın. o kadar degerlısın kı benım ıcın, sensız bır hayat dusunemıyorum. bılırsın affetmek gıbı bır baska buyukluk yoktur.. ben de bır hata yaptım ve affına sıgınıyorum.. affet lutfen benı... bılıyorum bugun senı ıstemeden kırdım ve sonra pısmanlıklar denızınde kulac atıp durdum caresızce... bılıyorum gozlerınden okudum kırgınlıgını. affet benı n.olur sevdıgım... ozurlerımı kabul et. senı sevıyorum! yaptıgım onca hatadan sonra senın yuzune bakacak halım kalmadı. lutfen bu mesajla bırlıkte gelen sevgımı kabul et ve benı affet... sanırım ozur dılemek ıcın cok gec kaldım ama yıne de son kez sansımı denemek ıstıyorum: ozur dılerım! senden ozur dılemek ıcın bana bır fırsat daha vermenı ıstesem ne dersın? bulusmak ve konusmak ıstegımı soylesem bana bu sansı tanır mısın? sey.. nasıl soylesem? kelıme bulamıyorum.. cok zor bılıyorum... soylemelıyım artık... sey... dınle bak. ben cok uzgunum olanlara. yanı ozur dılerım. bılıyorum hata bende... yaptıgım affedılecek bır sey degıl! ama yıne de yalvarıyorum sana n.olur benı affet..