|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
17 April 2006, 16:09 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bana Bir Resim Çiz...[Adı İhanet Olsun]
Bana Bir Resim Çiz...[Adı İhanet Olsun] Bana bir resim çiz ; Mum ışığında aydınlanmayı bekleyen geceler , Kapkara gökyüzünde kaybolmuş yıldızlar , Acıyan yüreğim olsun içinde .. Acıyı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Kan revan içerisinde unutmaya uyuyan insanlar , Kırık dökük düşler , Kırılmış insanlar olsun içinde .. Unutmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Yolunu kaybetmiş insanların oradan oraya savrulmaları , Aradıklarını bulamamanın yıkılmışlığı , Acı ile kanamaları olsun içinde .. Kanamayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Yalnızlığın ayazında donmaya ramak kala insanlar , Sigaramın dumanında boğulan düşler , Dumansız düşünceler olsun içinde .. Ramak kalmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Beklemekten usanmayan fakat beklediği 'şey'i unutan insanlar , Titrek cümleler , ağlamaklı sözcükler , Unutulan insanlar olsun içinde .. Unutulmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Koşan ama sol tarafındaki ağırlıktan kaçamayan , O ağırlığın altında ezilirken , Çığlıkları duyulmayan insanlar olsun içinde .. Sessiz çığlıkları çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Adı , ihanet olsun ... Bana bir resim çiz ; Adı , ayrılık olsun ... [bilirim senin resim çizme kabiliyetini..] |
17 April 2006, 16:20 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
Bana Bir Resim Çiz...[Adı İhanet Olsun]
ÇOK GÜZEL YAAA ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK SON ZAMANLARDA OLUDUĞUM EN ANLAMLI ŞİİR
17 April 2006, 16:22 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Beklemekten usanmayan fakat beklediği 'şey'i unutan insan...