|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
28 April 2006, 15:50 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Hala Yanıyorsun İçimde...
Hala Yanıyorsun İçimde... [size=18px]HALA YANIYORSUN İÇİMDE[/size] Umutsuzken, En çaresiz anımda bile Hala ilk sen geliyorsun aklıma Her yeni güne seninle başlıyorum Kollarımla kucaklamak, Sonzuz mavilerinde kaybolmak istiyorum... Seni düşündükçe İçimde ak güvercinler kanat çırpıyor Bir ceylan koşuyor sana doğru Al al gelincikler açıyor yüreğimin dağlarında İçimde çağıl çağıl bir nehir Denizine kavuşmak istercesine sana çağlıyor... Öyle özledim ki seni Duman duman hasret çöktü yüreğime Dışarda uluyan rüzgara inat Saçak altındaki serçeler bile suspus Her yer her şey sessizlik kesildi Ama benim içimde öyle bir çığlık var ki; Susturamıyorum... Seni özledikçe Tamamlanmamış bir yalnızlık oluyor ömrüm Yarım yaşıyorum her anı Uzakta bir yıldız gibi susuyorum Ne denizin ne göğün mavisi kalmıyor gözlerimde... Karanlık inince ıslak sokaklara Cama vuran yağmur damlaları Sımsıkı sarılıyor yüreğime Hüzzam bir şarkı başlıyor gözlerimde Rüzgarın karanlık çığlığıyla elele Bir yağmur damlası gibi düşüyorum geceye... Seval Kemertaş / 25/12/2003
28 April 2006, 16:32 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Bu Akşam Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık olursun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim Aşkınla dolup taşmak istiyor kalbim Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni senden son defa istiyorum Dayanacak gücüm kalmadı bekliyemiyorum Ellerim semada dualar ediyorum Bu akşam seni ölesiye özledim
28 April 2006, 16:42 | Mesaj No:3 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Tek bir gecede sildin, Gelmişim de geçmişimde her ne varsa.. Gözlerime değen gözlerin, O ana kadar her ne varsa doğru bildiğim Yalana çevirdi herşeyi Derin bir boşa yaşamışlık hissiyle kıvrandı yüreğim Geç kalmışlığın acısıyla ezildi Sen bende yarattığın derin izlerden habersiz Öylece gülümsüyor, Heycanla sürdürüyordun konuşmanı.. Bir tek görüşte aşık olur mu insan deme sakın Oluyormuş.. Düşün ki yılların prensiplerini yıktı varlığın Nerdeydin daha önceleri Ben nerdeydim.. Varlığından habersiz nasılda geçirdim onca seneyi Bilmiyorum.. Benim miladımı sarstın sen.. Önce mi ve sonramı.. Şimdi düşünüyorumda senden önce ve senden sonra iki parçaya bölündü koca hayatım.. Gelişinle temize çektim ömür defterimi Kaç sayfa yırttım attım bir bilsen.. Kaç sayfayı okumadan geçtim.. İstedimki senden önceye ait hiç bişey kalmasın.. Sen oracıkta, karşımda, Habersiz bende yarattığın düşünce fırtınasından Gözlerimin içine bakıp anlatırken Ben sende derin bir yolculuğa çıkmıştım.. Ellerimi sıkıpta, "Hoşçakalın, tanıştığıma memnun oldum" dediğinde Kapanmak istedim ayaklarına, Ne olur gitme.. ne olur gitme.. Komikti oysa ilk tanıştığın birinin Ayaklarına , yollarına kapanacak kadar benimsemek bir anda.. Gittin.. Öylece bakakaldım ardından.. İçimde kopan feryatlar koşup yetişmeye çalıştı sana Yapamadılar.. Nihayetinde vurdum kendimi yollara.. Gözlerimde son bakışından kalan izlerin, Aklımda siluetin... ZeyNO ~ 28\04\2006