|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
04 February 2007, 19:41 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
DÜŞLERİM SENSİZ ARTIK
DÜŞLERİM SENSİZ ARTIK DÜŞLERİM SENSİZ ARTIK Düşlerim vardı benim Gece seni düşünüp gördüğüm Umutlarım vardı aşk için Gelecek için Herşey seninle vardı Şimdi yoksun, Umutlarım dağılmış bir bir Gözlerimde sensizlikten kalma nem Başım öne eğik Kabullenmişim herşeyi Şimdi sensiz artık düşlerim Hayal kurmuyorum Sadece sensiz bu hayattan, Ne denli nefret ettiğimi anladım Ah yaşama sebebim Nerdesin bilmiyorum Seninle herşeye göğüs gererdim ben Sen yoksun artık Hayaller bitti Beni sevdiğini söyleyen dostlar, Bir bir çekti gitti Düşlerim sensiz artık
06 February 2007, 09:29 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
DÜŞLERİM SENSİZ ARTIK
Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi…
06 February 2007, 13:49 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
1043
Üyelik T.:
11 December 2006
|
DÜŞLERİM SENSİZ ARTIK
bütünüyle harika bi yazı olmuş canım ellerine sağlıkkkkkk...Keşke sevilen kıymet bilse ama bilmiyor işte
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |