|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
![]() Gitme ölürüm… ![]() Shot at 2007-07-30 Gitme ölürüm… Güneşim batar, gecelerim uzar; Seni arar ellerim, Seni bekler bedenim, Gitme, Gitme ölürüm… Gözlerim dalar uzaklara, Ne elim kalkar, Ne kolum, Seni bekler çaresiz bedenim, Yokluğuna sarılır, Sensizliğe küfrederim, Kızma seni bu kadar sevdiğe, Sevda nedir bilmezmiş meğer yüreğim, Beklemenin acısını hiç çekmemişim meğer… Sana benzer her gölge, Her sesi sana yorarım, Buğulanan gözlerimi bile silemem, Yokluğunu unutturmasın diye… Gitme, Gitme meleğim, Sensizliği çoktan unuttu yüreğim, Yalnızlık alışılır sorun sensiz günlerim. Gitme, Gitme meleğim, Bir nefesi sensiz almaya, Bir güne sensiz gözümü açmaya, Dayanamam, Sen gitme meleğim, Ben sensiz yaşayamam… AyrıLığıN öLüm giTme... kısa bir romanmıydı bitti diyorsun harcanan zamanmıydı şimdi gidiyorsun son defa sarılarak mutluluk diliyorsun hayata darılarak ölüm biliyorsun canımıda alarak işte gidiyorsun GİTME GİTME BEYAZGÜLÜM GİTME ETME BANA ZULÜM ETME AYRILIĞIN ÖLÜM GİTME NE OLUR TERKETME...
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
782
Üyelik T.:
20 March 2006
Arkadaşları:0
![]()
Hep acı hep hüzün, artık biraz da neşe ne olur. igzumaaa
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
GERİ DURAN HAYAT(LAR)…… | hasankeskin | Öyküler & Hikayeler | 0 | 04 June 2008 09:04 |
Ben Ölürsem Akşamüstü Ölürüm | igzuma | Şiir Bahçesi | 0 | 01 February 2008 16:01 |
Sen gitme, olur mu? | cerenimo | Deneme & Düz Yazılar | 0 | 28 January 2008 15:35 |
gitme | mirim61 | Deneme & Düz Yazılar | 1 | 21 November 2006 19:48 |
BEN ÖLÜRSEM AKŞAM ÜSTÜ ÖLÜRÜM... | cerenimo | Şiir Bahçesi | 4 | 05 May 2006 11:07 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |