02 November 2006, 12:35 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Müslüm Baba:)
Müslüm Baba:) Müslüm Baba İşte arabeskin taçsız kralı Müslüm Gürsesten inciler... Müslüm Gürses: Ben şimdi düşünebildigime göre varım tabi. Okan Bayülgen: Bunu birisi daha söylemişti baba Müslüm Gürses: Olabilir, bizden duymuş söylemiştir mümkündür o da bizim kardeşimizdir. ************************** Zamanında şarkılarından birinde 'kapansın camiler,açılsın meyhaneler' cümlesi geçtigi için kasetleri toplatilan ve bu yönünü de çoğu kimsenin bilmediği arabeskçimiz, babamız. ************************** Seren Serengil: Ay çok güzel sölediniz, yani kendimi jiletleyesim geldi. Müslüm Gürses: Ne jileti, milenyuma girdik. ************************* Örneğin para konusunda bi yerde şöyle bişey demiş : "Para amaç değil araç olmalı, çok afedersin köpeğe para versen yer mi? Ekmek versen yer"... ************************** Müslüm Gürsesin zamanında onlarca hayranı varken o dönem pavyonda çalışan Muhterem nurla evlenmesini idrak edemeyen bir Muhabir ve Müslüm Baba Muhabir: Neden evlendiniz? Müslüm Baba: "Yalnızlık Allaha mahsustur!" Muhabir: Hayır! Yani beklenmedik bir anda evlenmiştiniz! Onu sordum! Müslüm Baba: "Taşın kalbi yoktur. Ama onu da yosun sarar" Muhabir: !??!!* Eee.. ııı... şey... yani neden Muhterem Nur? Müslüm Gürses: "Muhterem hanım nur gibi Muhterem bir kadındır!" Muhabir: ?!!?? eeööö... *************************** Reha Muhtar: Müslüm Bey, van kedilerine sizin müziğinizi dinletiyorlarmış, yorumunuz nedir, efenim? Müslüm Gürses: Eeee, burdan bütün van kedilerine selam ediyor onları opüyorum. *************************** Muhabir: Hangi takımı tutuyorsunuz efendim? Müslüm Gürses: Beşiktaş, yok yok fenerbahçe. *************************** Müslüm Gürses ilk sahneye çıktığı kıyafetinin renginin lacivert olduğunu iddia eder, karısı düzeltir mordu diye: -Canım ha lacivert ha mor. Ne farkeder? *************************** Bir konserinde paramparça'yı söyledikten sonra seyircilere: "Yaw kasedim çıkalı daha iki gün oldu hepiniz ezberlemişsiniz parçayı helal olsun" diyerek milleti gülme krizine sokan adam Müslüm Gürses *************************** Hakan Taşıyan ilk çıktığında "arabeskin yeni peygamberi benim" diye bir açıklama yapar. Müslüm Gürses'e de bu açıklama hakkında ne düşündüğünü sorarlar. Cevap: -Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum. Kaynak: Mikser.com
06 November 2006, 09:42 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ŞAHİKA
İYİ YAKALAMIŞSIN NE DİYEYİM, BİR AN İÇİN M. TOPALOĞLU MU VERMİŞ CEVAPLARI DİYORDUM HANİ PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |