|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
10 May 2006, 15:08 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Sensizlik...
Sensizlik... Yine zaman gece yarısı ve yine, sensizliğim son haddinde... Elimde kadehim, dudaklarımda aynı şarkı sen... Sen... Yine sen... Sen varken bilmezdim yalnızlığı, anlamazdım ayrılanların halinden, şimdiyse, hüzünlere böldüm geceleri... Her an seni düşünüyor, geçmişi tekrar yaşıyor ve sensizliğime ağlıyorum... Yeter! Döneceksen şimdi dön, dayanamıyorum artık yokluğuna ya gel artık beni sensiz bırakma ; yada çek vur beni, sensiz yaşatma!... Tülay Başak / 03.05.2006
10 May 2006, 15:39 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Sensizlik...
Sende yasadigim yogunluklari sen hep baskalarinda aradin. Sende buldugumu sen benim disimdaki yuzlerde aradin. Insanin kilometrelerce uzaksin, sense yaban eller gibi duruyorsun. Tum bunlar gercegin otesinde degildi ama bunlari dus kilan senden baskasi da degildi.
Evet, sevgili... Sen artik benden oldun. Benden... Anliyor musun? Cikarip atmak istesem de yapamam bunu. Gucum yetmez buna. Askima hic yetmez. Sen benden olmasan, askla cizilmeseydin gonlume, sen icime Allah'in eliyle yazilmasan sever miydim seni? Ister miydim, bekler miydim? .... Insanlarin olmadigi yerde bekliyorum. Cunku insanlarin son buldugu yerde basliyorum ben. Ve iste... Anla artik. Sen benim bir parcamsin!
10 May 2006, 17:10 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
Sensizlik...
BEN SENİN EN COK...
Ben senin en çok sesini sevdim Buğulu çoğu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren Bana her zaman dost,her zaman sevgili Ben senin en çok ellerini sevdim Bir pınar serinliğinde,küçücük ve ak pak Nice güzellikler gördüm yeryüzünde En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak Ben senin en çok gözlerini sevdim Kah çocukça mavi,kah inadına yeşil Aydınlıklar,esenlikler,mutluluklar Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil Ben senin en çok gülüşünü sevdim Sevindiren,içinde umut çiçekleri açtıran Unutturur bana birden acıları,güçlükleri Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman Ben senin en çok davranışlarını sevdim Güçsüze merhametini,zalime direnişini Haksızlıklar,zorbalıklar karşısında Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim Tüm çocuklara kanat geren anneliğini Nice sevgilerin bir pula satıldığı dünyada Sensin,her şeyin üzerinde tutan sevdiğini Ben senin en çok bana yansımanı sevdim Ben de yeniden var olmanı,benimle bütünleşmeni Mertliğini,yalansızlığını,dupduruluğunu sevdim Ben seni sevdim,ben seni sevdim,ben seni
10 May 2006, 17:33 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
Sensizlik...
[size=18px]Sinende bi tutuşmuş
Yanmış ocağın olaydım Zülfün karanlığında Bezme çerağ olaydım Nolaydı yar nolaydı Yar bade dolduraydı Şu garip gönlüm için Kanun icat olaydı Zülfün görenlerinin Bezmi siyah olurmuş Tek zülfünügöreydim Bahtım siyah olaydı[/size]
10 May 2006, 17:35 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
Sensizlik...
[size=18px]Seher yeli nazlı yare
Bildir beni,bildir beni Düşmüşem elden ayağtan Kaldır meni,kaldır meni Beni,Beni kaldır Beni dost Söyle güzeller şahına Yüz süreyim dergahına Zehir olam kadehine Doldur beni,doldur beni Beni,beni doldur Beni dost Kul Mumi'ye gönül versem Bağında gülünü dersem Senden gayrı yar seversem Öldür,beni,öldür beni[/size]
10 May 2006, 17:42 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
Sensizlik...
[size=18px]NE ŞAİRLER VARMIŞ DUNYADA DEĞİLMİ ANAFORCUM [/size]
10 May 2006, 17:48 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
Sensizlik...
[size=18px]Tut ellerimi ellerinle
Kalbime aşkının ateşi düşsün Vur beni çölün en sıcağına Varlığım seninle kendini bulsun Düşmüşsem aşk yoluna Söyle, suçlu ben miyim? Kalbime tarifsiz heyecanlar konuyorsa Senin varlığından mı şikayetçi olayım[/size]?
10 May 2006, 17:52 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
|
Sensizlik...
[size=18px]Sevdanın sırrına ermek istersen
Çoşkun bir ırmak ol akmayı dene Çektiğim acıyı görmek istersen Yüzüme bir kere bakmayı dene. Pişmanlık acını dindirmediyse Yürek ateşini söndürmediyse Hiçbir şey geriye döndürmediyse Eski resimleri yakmayı dene. Bütün suçu bana yükleme artık Istıraba çile ekleme artık Bir ömür içinde bekleme artık Gönül zindanımdan çıkmayı dene Sevgime beş para etmez diyorsan Kinim kolay kolay gitmez diyorsan Yaşattıklarım az yetmez diyorsan Dünyayı başıma yıkmayı dene Bir kurşun da sen sık sanki yaram az Sen ne cimcimesin sen ne yaramaz O sahte bakışlar işe yaramaz Karşım da gözyaşı dökmeyi dene Kanlı gözyaşımı kurutmam için Verdiğim son sözü hep tutmam için Seni sonsuza dek unutmam için Kalbimi yerinden sökmeyi dene. [/size]
Seçenekler | |