|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
19 March 2008, 10:41 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
Arkadaşları:0
|
Ey Sevgili
Ey Sevgili bugün üsküdar daydım martılar selamını söylediler bana fısıldadılar kulağıma o sevdiğimiz şarkıyı o deli gibi dans edip,yorulunca birbirimize yaslanıp ey hayat yenilmeyeceğiz sana,dediğimiz şarkıyı oturup denize doğru,martılara simit attım denize taş fırlattım ve hüzünlendim acıma acı,derdime dert kattım yine seni hatırladım ağladın sana özledim seni ve yaktım üzerine bir cigara dumanını tüttürdüm dalgaların vuruştuğu kıyıya vapurlara yazdım adını martılara fısıldadım aşkımı sana söylesinler diye sonra kalktım yürüdüm sahilde serseri biçare,deli divane hiç bir şey görmüyor gözüm her yerde senin adın her şeyde sen esen rüzgar gelen tüm dalgalar, ve bütün kuşlar sevdamızı anlattı bana hani vapurdan bakarsın ya göremessin ya ufkun sonunu işte o kadar seviyorum seni yağan her yağmur damlası kadar yere düşen her kar tanesi kadar ve sonbahar da ağaçların bıraktığı her yaprak kadar ağlıyorum sana, düşlüyorum hala seni belki bir gün seversen üzülürsen halime acırsan,anlarsan seni nasıl sevdiğimi ve gelmek istersen görmek istersen sensiz zavallı halimi her şeye rağmen çektiğim tüm acılara rağmen seni nasıl sevdiğimi bir daha duymak istersen çatlak dudaklarımdan gel,yine ordayım, elimde cigara bekliyor senin için ağlıyor olacağım gözlerim de yaş ufukta bekleyeceğim seni belki saçlarım beyaz elimde baston olacak ama inan seni ilk günkü gibi,deliler gibi seveceğim ve şunu unutma insanlar yaşlanır ama duygular yaşlanmaz ilk günkü gibi gelir akla film gibi geçer zihinden ve izlemeye doymadığın,bir hatıra olarak kalır zihninde Hüseyin Çetin