08 May 2006, 10:26 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
NEDEN :) (:
NEDEN :) (: ***Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız? *** Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor... ****Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar? *** Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? ***Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur? *** Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler
08 May 2006, 13:58 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Neden zile basan kisiye kimo dedigimizde Assagidan benim diye bir cevap gelir?
Veya bakkala ekmek almaya gittigimizde bakkalin yok cevabina hic mi yok diye bir karsilik veririz?
08 May 2006, 14:09 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
öğrenci: eğitimci eğitimci diye dolanıyosunuz daha bir yüzünüzü göremedik.
öğretmen: Allah Allah öğrenci:hakkını ver not defterinin hakkını yüz yaz yüz öğretmenlerden biri: hocam al kalem bas sıfırı. öğretmen: şunlarla bir olma boşver. öğretmenlerden biri: tembel galiba tembel. öğrenci: sıfırcısınız sıfırcı,alırım yüz diyorum hocam öğretmen: sizin gibi gençleri yazılıda görmek isteriz. öğrenci:ya bırak hocam eğitimci mesajları vermeyi alırım yüz diyorum sonra sıfır veremedin diye ağlama.. öğretmen: takip et... okul anonsu: ayırın sıraları... öğretmen: hadi kazık sorular göriyim sizi... öğrenci: illa soruların önemini vurgulaycak yane öğretmen: bak sana da kopya verelim sonra ağlama.. öğrenci: bunlar şike kokan haraketler bunlara gerenk yok. öğretmen: beni öğretmenler kurulunda bekleyin. Kazıklı- Çivili- Duvarlı öğrenci: yazılı kağıdı ağladı bea.. öğretmen: sıfır otur. diğer öğrenciler:kağıdın hakkını ver hakkını... öğretmen:alın bunu diğer sınıfta kalanların yanına koyun öğretmen: ben seni bütünlemeye bırakıyım sen ordan devam edersin: |
08 May 2006, 14:35 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
[size=18px]Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar?
ahahahaa....Eyvallah ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum Mevlüt Abim)))[/size] |
08 May 2006, 18:09 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
BİR İŞ YERİNDE GÖRDÜM NURADA SİGARA BİR GÜM İÇİLİR BİR GÜN İÇİLMEZ,DÜN İÇİLEN GÜNDÜ BU GÜN İÇİLMEYEN GÜN BU YAZI HERGÜN AYNI HİÇ DEĞİŞMEZ NEDEN Kİ
09 May 2006, 11:00 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
^=== Neden öğrenci zayı alıf not alınca hep öğtetmene suç bulunur.
17 May 2006, 09:47 | Mesaj No:7 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken
bulaşık deterjanında 'gerçek limon suyu' kullanılmaktadır? Işık 300.000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir? Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları (ışıkları) yakınca ne olur? |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |