17 April 2006, 18:09 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Ölümsüz Yalnızlık
Ölümsüz Yalnızlık [size=18px]Sen bilir misin dostum Tüm kalabalıklar içindeki O ölümsüz, dinmeyen yalnızlığı Kimsenin yardım edemediği sana O kalabalıklar içinde yalnız olmayı Gecelerinde bir ses olsun istersin Bazen bir nefes Elini tutsun istersin bir dost el Uzatırsın... Tutan olmaz... Şiirler yazarsın Sonra onları teker teker yakarsın bir gece vakti Yanan kağıtlar mı sanırsın sadece dostum Anılarını, çocukluğunu yakarsın Arınmak için yalnızlığından Sonunda hiçbirşey geçmez eline Yine o ölümsüz yalnızlığından başka Sen ve yalnızlığın Gecenin bir saatinde Başbaşa kalırsınız yine......[/size]
17 April 2006, 19:11 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Ölümsüz Yalnızlık
Yalnızım
yalnızım, kimsenin olmadığı bir ülkenin kalabalığının ortasındayım, ve yalnızım… kimse bilmez dertlerimi, kimseyi ilgilendirmez kalablık yalnızlığım, ama ben yine de yalnızım… canım kaçmak ister başka tekil ülkelere, kalabalığın olmadığı yalnızlıklardan kaçmaktır bu belki de, ya da benim yalnızlığımdır sadece… etraf çoğu zaman sessizdir, kimi zamansa pussuz, bense sessiz bir pusun ortasındayım, pusudayım, yalnızlığımı öldürmeye kilitlenmiş, ama vurulan yine benim, her defasında olduğu gibi, yalnızlığım yalnızca bana aittir, ve her günün başlangıcında beni pusudayken vurur… kan akmaz belki de bedenimden, ama gözlerimden akan yaş değildir artık… kendimi yanıma alıp en kimsesiz ülkenin, en kalabalık yalnızlığına doğru yola çıkarım bir sabah, dudaklarımdan dökülen yalnız bir şiirin mısralarıdır: yalnızım, kimsenin olmadığı bir ülkenin kalabalığının ortasındayım, ve yalnızım…