|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
29 April 2006, 02:05 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
YARDIM ET NE OLURSUN ??
YARDIM ET NE OLURSUN ?? YARDIM ET NE OLURSUN ?? Hiç oldu mu sana da böyle? Eğer yaşadıysan, bana yardım et ne olursun... İçimde koskoca bir çark var sanki.. Tam göğsümde durduramadığım... Bazen hızlanan, bazen yavaşlayan, hiç ama hiç durmayan... Canım yanıyor o döndükçe sanki çevresindeki her bir şeyi koparıp götürüyor beni, içimi parçalıyor... Nedenini bilemediğim bir şekilde parça parça içime yayılıyorum... Üşüyorum, İçimde bir uçurum var sanki onunu göremediğim.. Sanki her şeyin saçmalığını almışım da içime, Sanki dünyadaki her şeyin en uç noktası gelip sığmış da içime, Bana yer kalmamış çıkmak istiyorum... Herşey bitsin istiyorum, Ne varsa olan... En çok da neyi düşünüyorum biliyormusun? Öyle bir şey yazmalıyım ki, öyle bir şekilde anlatmalıyım ki Yasadıklarımı, kağıda döküldüğünde teker teker bitsinler.. Teker teker yok olup huzurumu geri getirsinler... Ama olmuyor işte yazamıyorum.. Her yazının sonunda koskoca bir boşluk görüyorum kağıtta.. Bütün yazılarım siliniyor, içindeki hersey gelip yine içime yerleşiyor.. Çarkım dönmeye başlıyor... Uçurumum derinleşiyor...
29 April 2006, 13:26 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
YARDIM ET NE OLURSUN ??
Adını paslı bir çiviyle yüreğime kazıdım
Hasta yatağımda hep adını sayıkladım Bir gün bana dönersin diye ümitle bekledim Camda uyudum günler boyu Her çalan kapıya koştum sen diye Her telefona Bir sen gelmedin Bir sen yoksun yanımda Ben kimin omzunda ağlayacağım Kimin yollarını gözleyeceğim Kime el sallayacağım delicesine Ben ne yaparım sensiz bir düşün Kim ısıtır üşüyen ellerimi Kim okşar saçlarımı Kimleri koklarım sensiz Yani sen yoksun Yani gittin öyle mi Bir daha olmayacak mısın yanımda Öpmeyecek misin beni Bakmayacak mısın gözlerime Yüreğin titremez mi kalbin gitme yapma demez mi Gittin sen ama gel yine Isıt ellerimi Ellerim çok üşür sensiz yüreğim gibi Haydi gel önce ellerimi sonra üşüyen yüreğimi ısıt... |
29 April 2006, 23:26 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
YARDIM ET NE OLURSUN ??
Gitme Gitme figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker kır çiçekleri kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde ah gülüm gitme acılara mahkum olur yüreğim ardında fırtınalar kalır, ayrılıklar, anılar, yanlızlıklar boynu bükük aşklar, gözü yaşlı şarkılar alışamam yokluğuna, yokluğun ölüm gitme içimdeki bütün vagonlar devrilir bir kar yağar istasyonlara, üşürüm gitme kal sevdiğim terketme beni umutsuz çaresiz bekletme beni bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm gitme kal menevşeler açsın dağlarda sevince dönüşsün gökyüzü iki çığlık arasında bırakma beni ah gülüm yokluğuna alışamam yokluğun ölüm gitme bütün ormanlar ateşe verilir kuşlarda gider bu kent de, ölürüm