|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
27 January 2010, 19:48 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Demedi Deme
Demedi Deme Kulak asmazsın ama bak son kez soruyorum Nedir suskunluğunun sebebi böyle Bilirsin sana kızamam sayki rica ediyorum Bu yaptığın günahtır, demedi deme! Bana ne kal dedin ne gitmemi buyurdun Bir tek bana sağırsın tüm aleme duyurdun Sana muhtaç bir kalbi yetimliğe doyurdun Kul hakkına girer bu, demedi deme! Bu kadar sevilmezsin desem aşarım haddi Neyse problem görünen aşalım hadi Taşa bu kadar söylensem bir ses verirdi Taşarsam durulmam daha, demedi deme! Yerden bitmedi boyum, beni de doğuran var Emrine amade diye büyütmedi bu kadar Neticeye razıyım, babana rahmet bir karar Ömrüm harmana tutuldu demedi deme! Halimizi öğrenen kan davalıyız sanır Şahit olsa kavgamıza bildiğine utanır Hiç ettiğin sevgimize akbabalar dolanır Kurda kuşa yem oluruz, demedi deme! Sana meftun dilime alıştırma isyanı Sevgim kalbimin sana acizane ikramı Her nefesin ömürden, hayatın yok tekrarı Göçer gidersin birgün, demedi deme! Neydi sana zahmetim, bir selam yollaman mı? Arada bir halimi sağlığımı sorman mı? Bir çay içmeye vaktin nazarında ziyan mı? Kırdın kahvenin hatırını, demedi deme! Seni bildim bileli hayattı tebessümün Benden gittin gideli yaşamak teessürüm İbadete çevirdin sana mı tefekkürüm Allah’tan gayrı medet, şirktir demedi deme! Benden sana bir ömür düşünmene müsaade Ya gel de varlığıma, ya da aşka ziyade Çok üstüne geldiysem Hakk”ın için helal de Kor olur ebedi alemim, demedi deme! MEHMET ERCAN
30 January 2010, 12:20 | Mesaj No:2 |
Papatyam Editörü
Durumu:
Papatyam No :
1242
Üyelik T.:
19 February 2008
Arkadaşları:0
|
Ynt: Demedi Deme
sahika çok güzel bir paylaşım olmuş yüreğine sağlık