|
Öyküler & Hikayeler Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Öykülere, Hikayelere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
19 May 2007, 21:13 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
824
Üyelik T.:
06 April 2006
Arkadaşları:0
|
NEDEN BEN!!!!!!!!!!
NEDEN BEN!!!!!!!!!! [size=18px]NEDEN BEN..(süper) Efsane Wimbledon tenis oyuncusu Arthur Ashe AIDS'den olmekteydi.Dunyanin her kosesindeki hayranlarindan mektuplar yagmaktaydi.Bunlardan bir tanesi soyle soruyordu: "Neden Tanri boylesine kotu bir hastalik icin seni secti?"Arthur Ashe buna su cevabi verdi.Tum dunyada. 50 milyon cocuk tenis oynamaya baslar,> 5 milyon tenis oynamayi ogrenir, 500,000 profesyonel tenisi ogrenir, 50,000 yarismalara girer 5,000 buyuk turnuvalara erisir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'u yari finale, 2'si finale kalir. Elimde sampiyonluk kupasini tutarken Tanri'ya "Neden ben?" diye hicsormadim.Ve bugun sanci cekerken, Tanri'ya "Niye ben?" mi demeliyim? Mutluluk insani tatli yapar Zorluklar guclu yapar, Huzun ise insan yapar, Yenilgi mutevazi yapar, Basari insani isildatir Ama yalniz Tanri yolumuza devam etmemizi saglar. Tanri'ya asla "Niye ben?" diye sormayin. Ne olacaksa olacak. O'nun kendine has usulleri vardir. Hersey kendi Iyiligi icin olur. Inancinizi koruyun.[/size]
21 May 2007, 09:41 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK FİSUN
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR YAZIYI PAYLAŞMIŞSIN. PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. SORGULAMAKTANSA ŞÜKRETMEK HEPSİNDEN DAHA HAYIRLIDIR
21 May 2007, 09:54 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
NEDEN BEN!!!!!!!!!!
İman sorgulamamayı, sabredip şükrederek hikmetinin sonucunu beklemeyi gerektirir. eğer sorguluyorsak da tüm yönleriyle sorgularsak yine yanlış yapmış olmayız.Çünkü bugün imanla değil de bilim gözüyle hayata bakanlar eğer nesnel olabilirlerse Allahı bulurlar ve zaten bulmuş olanların da imanı kuvvetlenir.
Teşekkür ederiz |
30 May 2007, 09:50 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
NEDEN BEN!!!!!!!!!!
Paylaşımın için teşekkürler FİSUN, emeğine, YÜREĞİNE sağlık.