|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
23 February 2006, 10:23 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Anlatamadım...
Anlatamadım... Ben hiç kimse için oturup ağlamadım Akşamdan sabahlara kadar Ben hiçkimse için hıçkırmadım Çöküpte kaldırımlardan soğuk buzlu taşlara Ve ben hiçkimse içinde Düşmedim nezarethanelere Vede girmedim karakollara Ama senin için ama senin için Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh Bir inada dua gibi inanmışsın tovbe haşah Ruhunun kapılarını kapatmışsın Aşka sevgiye ve gönülden haykırışa Ben dertlerimi anlatabildimde Cümle aleme canlıya vede cansıza Ama sana ama sana anlatmayı beceremedim Ahhhhhh ahhhhhh ahhhhhh Bir başını kaldırda sema bak Arş-ı al'a ne yüce Sen yaratmadın,yaradan ise Senden çok çok yüce Ocağım batsın korkuyorum Başucumda güleceksin Bir gün ben ölünce Ruhumun ızdırabını ruhumun ızdırabını sana anlatamadım Ahhhhh ahhhhh ahhhhhhhh Nesin be kimsin be nedir bu inadı şartın Onlarca senemi yedi On dakikalın inadın Bu ne cürret be Beni sen mi yarattın Hayatımla oynuyorsun Ahhhhhh ahhhhhhh ahhhhhh Zehir verdin agrı verdin Şerbet diye tattım Seni ruhumun en kutsal köşesinde yüceltim Ne yaptım deme lan Allahsız Sana taptım taptım taptım be yaaa Bir pul niyetine harcadın beni Ahhhh ahhhhh ahhhhhhh Hakkı BULUT
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |