26 April 2006, 16:51 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bir BiLseNiZ
Bir BiLseNiZ bir bilseniz.. gözyaşlarını saklamanın zorluğunu bilir misiniz? ya da içten içe kopmaları, yanmaları? kalbe nehir gibi akan gözyaşlarına ne demeli? siz sizden gidenleri nasıl seyredersiniz? acının damlalarına ıslandınız mı hiç? bir bilseniz... sevdiğiniz insanın sizden, bir daha size geri dönmemecesine uzaklaşamasını seyretmek ve her adımda sizden biraz daha uzaklaştığını görmek, her anın bir ölüm olduğunu içinizde hissetmek nasıl bir duygudur? bir bilseniz... sizi sizden alıp götüren,bir yarınız kabul ettiğiniz parçalarınızın zamanla avuçlarınızın arasından kayıp gittiğini görmek nasıl dayanılmaz bir haldir? ve nasıl düşersiniz boşluklara, nasıl dönersiniz bahar ortasında sararmış kurumuş sonbaharlara? bir bilseniz... hayatın anlamını yitirdiğini,rengin hızla bulandığını, sesin sustuğunu, sigaranın dumandan öte sevgili olduğunu nasıl da öğrenirsiniz? aynalar dönmeyen yüzünüzü nasıl saklarsınız kendinizden? onunla bulduğunuz gerçekliklerden nasıl da kaçarsınız? bir bilseniz... sevginin, zamanın, hayatın, gerçekliğin ihanetini nasıl kaldırır yüreğiniz? tükenişin resminin, adının, anlamının kendiniz olduğunu ve kendinizin solduğunu öğrenmeniz dayanılır bir şey midir? tesellinin küfür olduğunu bilir misiniz? bir bilseniz... bir bilseniz gidişlerin içinizde başlattığı savaşları... bilseniz gidişin yıkımını... bilseniz kalanın harabeliğini... rüzgarın soluksuzluğunu, sesin susuşunu... bilseniz her adımda uzaklaşmanın boşluğunu ve bilseniz boşluklara buz gibi uyanan, sarılan ve sonra damla damla adınızı yanaklara yazanları... bilseniz gidenin bıraktığı kalanı... bilseydiniz ardınızdaki yıkımı, gider miydiniz? bir bilseniz... bir bilsen sevgili... |
26 April 2006, 17:50 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Bir BiLseNiZ
Bilsem ki
bilsem ki bir yürek daha acıyor bu saatte sıcak yatağında benimle beraber bilsem ki sırılsıklam ediyorsun yastığını dudaklarını ısırıyorsun adımı anarken sana acılarının boşuna olmadığını söylerdim lafı dolandırmadan söylerdim nereye varacağını düşünmeden nasıl anlayacağını hesaplamadan söylerdim aniden söylerdim için titrerdi sesim titremeden söylerdim yüreğin serinlerdi adını söylerken duraklardım biraz biraz o an titrerdim o an üşürdüm belki o an gözlerimi kapayıp öylece hep öylece kalmak isterdim bilsem ki sen de koparıyorsun papatyanın yapraklarını ve seviyor çıktığında son yaprağı umutsuz bir umut kaplıyor acıyan yüreğini bilsem ki adımı anarken üşüyor her yerin hele ellerin hele ellerin bir el arıyor buz kesiliyor bilsem ki ellerini sana kopardığım papatyaların son yaprağının ne dediğini haykırırdım bilsem ki suskunluğumdan korktuğundan çok sevmediğimden korkuyorsun sana hüzünlü kelimelerimle zorlaştırmadan sözlerimi pat diye söylerdim şaşırmaya bile fırsat bulamazdın yalan söylemeyi düşünemezdin öyle birden bire söylerdim ki ben bile inanamazdım dudaklarım bile inanmazdı bilsem ki susmazdım bütün harflerini söylerdim alfabemin kendim dahil
26 April 2006, 20:53 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Bir BiLseNiZ
Sen.. .. ..
Deniz kızlarının en güzel şarkıları sırasında Deniz atlarının doğurduğu beyaz köpüksün sen.. Sen dalgalarla yarışan pembe bir yunus Gökyüzüne kafa tutan bir denizsin Gözyaşlarım sana akar Balıkçıların eve dönüşü sırasında Ufukta batan güneşsin sen.. Sen sabahı iple çeken bir martı Rüzgarı hiçe sayan bir bulutsun Hayallerim sana uçar Sen.. Sen var ya sen.. Sen sen yaşam, sen ölümsün.. Sen... ... ... Sımsıcak yüreğimden bir tutam aşk sana Şarkım, Sonra şiirim, Ciğerimden bir kesit beni anlatan Baştan okursan yaşamı, Sondan okursan ölümü aktaran Ama ortası "sen, sen, sen" diye aynı nakaratla bezeli Berbat bir resim, Paletteki son fırça darbesi sen Veyahut içli bir ilahi, Final notası sen Kısacası bir hayat yaşanan Kalbimin son vuruşu sen.....
26 April 2006, 21:20 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bir BiLseNiZ
Bu gece komsuluga çikacaktim
Gözlerini isteyecektim bütün insanlarin Ellerini isteyecektim Yüreklerini Gönüllerini Hatta dudaklarini… Bütün insanlarin gözleriyle bakacaktim gözlerine Bütün insanlarin elleriyle tutacaktim ellerini Bütün insanlarin yürekleriyle sevecektim seni Bütün insanlarin dudaklariyla öpecektim dudaklarini Hasretim ancak öyle dinecekti Atesim ancak öyle sönecekti Kiskandim Aska "bu an " yetmiyor "bu anda " hazir olanlar da Olacaklar da Seni geçmisle de sevmeliyim Seni yarinla da Geçmiste kalan gözlerimi istiyorum Geçmiste kalan ellerimi Geçmiste kalan yüregimi Geçmiste kalan dudaklarimi ….Ta çocuklugumdan bu güne… Bu güne gelsin istiyorum yarin ki gözlerim Yarinki ellerim Yarinki yüregim Yarinki dudaklarim Yarinki kucagim …bütün gelecegim… …ta ihtiyarligimdan bu güne.. Bu mekanda bu zamanda Ama dünle de ama yarinla da Seninle,burada,simdi,su anda Bulusacagim Geçmisten bu ana..dünden bu ana Bu andan düne..bu andan yarina Durmadan kosacagim Sana böyle ulasacagim Sana böyle kavusacagim |
27 April 2006, 15:56 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Sevdiğimiz ve sevildiğimiz sürece acı olacaktır.. Güzel dizeler Mekansiz ve Beliz gönlünüze sağlık..
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |