16 May 2006, 00:03 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yine Ben...
Yine Ben... yine yağmur yağıyor ıslanıyorum yine bilirsin severim yağmurda yürümeyi,ıslanmayı... yine yoksun yanımda her zamanki gibi yine yalnızım bu boş,ıslak sokaklarda gidiyorum yine sonsuz bilinmezliğe doğru biliyorum bitmeyecek bu sonsuz yol ama sana yemin ediyorum! sonunda ölüm olduğunu bile bile sen olmasanda yanımda yürüyeceğim bu ıssız yolda gelmeyeceğini bile bile öleceğimi bile bile ölümüne seveceğim seni yine... |
16 May 2006, 14:02 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yine Ben...
Hiç beklemeden çalan bir kapıda, onu karşınız da görmek ne güzeldir bilir misiniz?
Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden... Ve beklemeden gelen bir "seni seviyorum" mesajının tadına varabildiniz mi hiç? Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç? "Bugün beni hatırlamadı" yerine "Hiç beklemiyordum, senin geleceğini" diyebilmek ne güzeldir oysa... Ben Bekletisiz seviyorum imkansızda olsa hiç bir ümit vermeyen hiçbir sevgi sözcügünde bulunmayan imkansızı seviyorum.... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |