|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
09 April 2006, 00:56 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Ben Sende Bütün Aşklarımı Temize Çektim
Ben Sende Bütün Aşklarımı Temize Çektim -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim nalan -Haberi var mı -Kimin? -Aşklarının ,alınırlar maazallah -Duygusuz -Don juan ………………………………….. -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim şermin -O kadar çok mu ki -Şey kem kümmmmmm ……………………………………….. -Ben onda bütün aşklarımı temize çektim abi -Ne bu ya amma liste varmış sende çek çek bitmedi …………………………………………… -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Beni de o listeye ekle -Ne diyon sen pınar -Bitti diyom bitti hıyarrr ………………………………….. -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Ön yıkamalı mı -??????????? …………………………………….. -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Bende seni bir temiz dövecem rasim hani ilk aşkın bendim -Kaçarrrrrrrr ………………………………………………. -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -İlginççç -Nerey gidiyorsun -Geçmişi kirli bir adamla işim olmaz tamer -Hönkkkk ……………………………………………… -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Murathan Mungan di mi -Evet aşkım -Banada gitmek düşer o zaman -Niyekine -Sayfa bir son paragraf “Anladığındaysa bütün kazananlar gibi terkettin” -Hainsin jale hain -Sende ayrılık şiirinden alıntı yapacak kadar şapşalsın hulusi ............................. -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Temizlik şirketi senle gurur duyuyor olmalı - ................................... -Ben sende bütün aşklarımı temize çektim -Şanslısın yahu benim liste daha üç gün sürer -[:0] |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |