|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
05 December 2006, 10:42 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Bazen Sen, Bazen Ben..
Bazen Sen, Bazen Ben.. [size=18px]Bazen Sen, Bazen Ben_ Topraktaki bir çiçek gibi bağlandım sana, Bazen kırılgan bazen ölesiye muhtaç. Yüreğimde yalnız seni bıraktım mutluluğa, Bazen bir mum ışığında bazen sessizliğin karanlığında. Ellerinin arasında bir güleç yürek oldum, Gözlerim kapalı olsa da seni görür oldum. Yalnızlığıma ilaç, kalbime ortak, Sende öyle bir durdum ki, gidemez oldum. Seni nasıl sevdim diyemem ki,yaşaman lazım, Gözlerime bakıp doyasıya okuman lazım, Sevince duruyor zaman, kalıyor saatler, Bazen sen, bazen ben kırılgan olduk. Yanımda olsan, dokunsam yine gözlerine, Sarılsam sana hayallerin ötesinde. Gülen gözler bakar oldu kapılara, Bazen sen, bazen ben daha çok sever olduk. [/size] 14/11/2006 16:00 Ufuk Çoban
05 December 2006, 12:21 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Bazen Sen, Bazen Ben..
[size=18px]Birgün Seni Sevdiğimi Anlarsın
Uykuların kaçar geceleri Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın aslında herşeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz, ama yorgun, ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek neymiş birgün anlarsın Birgün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın Zaman bir çiçek gibi büyür kabrimde kendiliğinden Bir gün seni sevdiğimi anlarsın UMIT YASAR OGUZCAN[/size] |
06 December 2006, 10:57 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Ben
Gönlüm de yaşlanip gidiyor Bedenime özenerek Her yazdigim şiir Her kitabim Her bahçe duvarini süsleyen dal O uzakta pembe hirka giymiş akşamüstleri Hep yaşlaniyorlar giderek. Seni ne çok sevdigimi anliyorum Böylece Martilar susmuşken Tekneler açilmişken engine Sevmek ne güzel seni Gönlüm bedenime özenerek Yaşlanirken bile. Doğan Ülkekul