31 March 2006, 20:38 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
''SeN
''SeN Kalemimin ucunda yazdiğim tek şeysin 'sen'.. Içimde aşki yanardağ gibi büyüyen, aklimi fikrimi kariştiran, hayatta ilk ve son sevdiğimsin 'sen'.. Arkasindan günlerce ağladiğim, sesini duymak için haykirdiğim, seni seviyorum diyebilmek için aradiğim 'sen'.. Her ne yaptin sa unutamadiğim, aşkina sevgisine siğindiğim, birakamadiğim, birakmayacağim 'sen'.. Beni bir çocuk gibi kandiran, yüzüme gülen, arkamdan nefretle söz eden, sadece bir anlik bir hevesmiş diyen 'sen'... Hayatimi yikan, duygularimi hiçe sayan, hayata küstüren, aşkimla oynayan, sevgimi kullanan 'sen'.. Ve aslinda boşuna ağladiğim, uğruna herşeyi feda ettiğim, vefasizin biriymişsin 'sen'.. Sen'lerin arasinda kaybolan bir 'ben'..... |
03 April 2006, 10:23 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
''SeN
Bir sabah, Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına... Söyle! Hangi güneş Baharı getirecek şimdi bana? Kadehimiz ayrılağa kalkmadı ki hiç Ben nasıl içebilirim yokluğuna... Belki, Zamansızdı sevgim En az gidişin kadar! Elde değil bu. Sen hiç eylülde sevip de Vakitsiz hüzünlere beyaz bayrak salladın mı? Bilemezsin sevdiğim... Nasıl da koyuyor adama güzün geri kalanı... Doğduğum gündeyim şimdi. Yoksun... Bir başıma içip, Kağıda gidişini karaladım... Hazanda sevmek akıl kârı değilmiş sevgili Anladım... Okan Savcı
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |