19 May 2006, 14:37 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Yasak Sorular
Yasak Sorular Yasak Sorular çözülme zamanlarını yaşamışlığım bir delici bakış esaretinde sorgularının bilirmisin en zor soruların cevapları acıdır bilinenden öte o bir yürek gömüsüdür dokunma onlara sakın dokunma bana acılarımın izidir sana çözülmelerim şu anlarda oysa biten zaman anılarını bir saksıya dikmiştim her gece su verdim saksılarıma ne kadar güçte olsa unutulmamacasına her sabah gözlerimin izinde açtı şiir çiçeklerim dokunma yüreğimin yapraklarına küsme bana çiçeği dalları gibi dokunuşlarından korkarım geri çekilir bütün duygularım 0 noktasına yeni bir tomurcuk olsa da hayat ya koparılırsa korkusuyla ölürüm sorma sakın sorma bana aşkı ve benim anlaşılmamışlıklarımı koydum bir sepet içine kurutulmuş güllerimi her an gözlerime dalıp beni sorgularınla yorma ...
19 May 2006, 14:51 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yasak Sorular
Anlıyor musun küçük okyanusumdaki
iNSAN?.. Şu dünyada niçin varım?.. Bir kum tanesi kadar olsun umudum var O umut için yaşıyorum, Bana ufacık bir tebessümle bakacağın gün için Bekliyorum... Ve sonsuza dek Bekleyeceğim be BİTANEM... |
19 May 2006, 15:56 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
Çaresizce bir gidiş
Çaresizce bir gidiş
Yürüyorum; Karanlığın kapladığı ıssız yolda bir başıma Kimse yok yanımda, Kimsede olmayacak Benimle birlikte vefalı dostum GEBZELİM'den başka Bilmiyorum; Sonu nereye çıkar bu yolun, Nereye götürür beni Hangi sonla karşılar bu yorgun bedenimi Belki eşsiz mutluluğa, Belki de beklenmeyen sonsuzluğa götürür Çaresizlik içinde yanan benliğimi Durmuşum; bekliyorum. Bu aciz halimle yürümekten korkuyorum Korkacak ne varki sanki, Kaybedecek neyim kaldı ki Ne olursa olsun gitmeliyim; Seni unutup gitmeliyim Senden önce nasılsa Senden sonrada öyle gitmeliyim
19 May 2006, 16:21 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Yasak Sorular
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz, acısını acımız yaptık çünkü. Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk... Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili... Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...
19 May 2006, 16:34 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Yasak Sorular
Kimi istersen onu sec; ama, önce kendini sec. Kendin icin yasa, kendin icin sev, kendin icin asik ol. Kendini begen ve kendini dinle her zaman. Ancak o zaman bulabilirsin mutlulugun formülünü!..
Ne yaparsan kendin icin yap, kendini eglendir önce. Sen mutlu ol ki, senin mutlulugun baskalarini da mutlu etsin. Mutsuzken, kimseyi mutlu edemzsin unutma. Ve sakin herkesi birden mutlu etmeye calisma cünkü olamazlar. Sen mutluysan, bu herkese yeter... |
19 May 2006, 17:43 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
Yasak Sorular
Sen giderken,
ağladım ! Gözümden eski günlerin hatrına bir kaç damla yaş aktı... Sen giderken, üzüldüm ! Gene eski günlerin hatrına bir kaç satır bişiler yazmak istedim ama, kalem elimde durmak istemedi. Sen giderken, sensiz kalmanın acısını yaşayacağım diye söz verdim kendime, sensiz olduğum her saat,her dakika ve her saniyede adını içimden atacağım diye uğraşmaya çalışacağım diye yemin ettim. sen giderken, seni bana hatırlatan şarkıları dinledim, seni düşündüm... ve gene ağladım. ! böyle olmamalıydı. bana bunları yaşatmamalıydın diye... SAĞOL BELİZCİM ÇOK GÜZELDİ.....
19 May 2006, 19:11 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Yasak Sorular
paylaşımlarınız için hepinizi ayrı ayrı teşekkür ederim....
Şimdi hasret benim amed içinde Bir damla bir sel olmuşum Dicle''yim aşka akmışım Koynumda resmin yatmışım Şimdi vuslat beniM amed içinde Amed şehrim benim Sende kaldı tüm düşlerim Amed yaram benim Sende kaldı tüm düşlerim alıntı
20 May 2006, 13:28 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
825
Üyelik T.:
07 April 2006
Yasak Sorular
"BİR KARANLİGİN İÇİNDE PARLAYAN GÖZLERİNİ GÖRDÜM ÖNCE.
SONRA DAMLAYAN GÖZYAŞLARINI.... KIYAMAM SANA EYY SEVGİLİ SİL O GÖZYAŞLARINI. YAŞANMAYA HAKKI YOKTU BELKİDE. BELKİDE BİR ACI,BİR YALANDI ÖYLESİNE.. BELKİ BİR KOR,BELKİ BİR HAYAL,BELKİ BİR MASALDI. AMA HAKKI OLMAYAN KAÇAK YAZILMIŞ, YAYINLANMASI YASAK BİR YAZI, BİR AŞK ÖYKÜSÜ BİZİMKİ... ZEHİR DOLU SÖZLERİN İÇİNDE BİR ÇIGLIK. BİR SEVDANİN ACIMASIZCA ÖLÜMÜNÜN SON ÇIGLIGI... SENİ SEVİYORUMLARLA BAŞLAYAN VE ELVEDALARLA BİTEN. BİR YARİN GÖZBEBEKLERİNDE SEYRETMEK AŞKI VE ONUN BİR BAKIŞINA ÖLMEK.SEN HANGİSİNİ YAPTIN. KORKUP KAÇMAK DIŞINDA NE KATABİLDİN BU SEVDAYA. VE HAYATIN ACI ÇIĞLIKLARI BEYNİMİ ZONKLATIRKEN HANGİ ŞEHİRDE,HANGİ KIZLA BERABERDİN. SEN BU AŞK İÇİN NE YAPTIN KAÇMAKTAN BAŞKA... KARMAŞİK DUYGULARIN EŞİGİNDE HAYATIMA SON VERİRKEN SON SÖZLERİMDE YİNE SEN VARDIN. SENİ SEVDİM KAHROLASI BU HAYATTAN DAHA ÇOK SEVDİM....