|
Dini Sohbetler Bütün Merak Ettikleriniz, Öğrenmek İstediğiniz Tüm Konuları ve Sohbetleri Bu Bölümde Bulabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
![]() Şeytanın Ordusu! [size=18px]Şeytan aleyhillane anlatıyor: Allahü Teala beni dergahından kovduğu zaman şöyle dedim: -Ya Rabb! Sen'den birkaç şey dilerim. Allahü Teala şöyle buyurdu: -Dile ya Şeytan, ne istiyorsun? -Bana asker gerekli. -Git,sana yollarda yürüyen kadınlar asker olsun! -Bana duracak yer gerek. -Git,hamamlar ve günah yerleri sana yer olsun! -Bana öyle bir yer ver ki;benim arkadaşlarım,dostlarım orada bölük bölük otursunlar.Boş laf etsinler,dedikodu ve giybet etsinler;birbirlerini çekiştirsinler,kimi konuşsun, kimi dinlesin. -Var, pazar senin yerin olsun! -Ya Rabbi! Bana binmeye eşek gerektir. -Benim buyurduğumu tutmayanlar,namaz kılmayanlar senin eşeğin olsun! -Ya Rabb! Bana maskaralık gerektir.Karşımda onları maskara edineyim, ne istersem onlara yaptırayım, onları oynatayım. -Var git Şeytan! Öfkelenip, öfkelerine uyup sabredemeyenler senin maskaran olsunlar![/size]
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
YÜREKSİZLER ORDUSU | umut | Trabzonspor | 0 | 26 April 2009 23:21 |
Şeytanın En Tatlı 12 Sözü | PESTEMAL | Dini Sohbetler | 0 | 19 November 2006 20:43 |
Şeytanın Hileleri | PESTEMAL | Dini Sohbetler | 0 | 12 November 2006 21:07 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |