|
Deneme & Düz Yazılar Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Deneme ve Düz Yazılara Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
22 May 2006, 09:43 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Neler Öğrendik Neler..
Neler Öğrendik Neler.. [size=18px]Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli kitapcigindan: 1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim. 2 - Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim. 3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga gidilmemesi gerektiğini öğrendim. 4- Isyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektigini ögrendim. 5- Insanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektiginin ögrendim. 6- Çalistirdigimiz insanlara iyi davrandigimizda, onlarin da müsteriye iyi davrandiklarini ögrendim 7- Bir toplantida zekâmi ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını 8- Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim. 9-Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim 10-Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu 11-Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim. 12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar [/size]
22 May 2006, 15:13 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
rs
12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar
Ellerine sağlık çok güzel tesbitler.
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |