|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
18 February 2006, 12:39 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
ÖZLÜYORUM SİZİ Özlüyorum Sizi Bazen hafıf esen bır rüzgarla, Bazen kulağıma gelen bir şarkıyla, Özlüyorum seni... Ne rüzgar getiriyor kokunu, Ne yolar seni İsyan ediyorum mesafelere, Özlüyorum seni... Yıldızım yapıyorum geceleri Ve güneşim oluyorsun gündüzleri Yıldızsız ve güneşşiz günlerde Yine sensiz kalıyorum Özlüyorum seni... Alıp başımızı gidelim istiyorum. Serin Ege akşamlarında Senin kollarında ısınayım Ve yaksın güneşin sıcağı gündüzleri Aşkının kalbimdeki ateşi gibi. Bir sen bir ben olalım. Sensiz ben bensiz de sen olmasın Ben hep seni,sende hep beni sev istiyorum. Sizi seviyorum..
18 February 2006, 13:14 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
325
Üyelik T.:
21 April 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
Mevlüt abi dosluk ortamından kopmak mümkünmü, sevenlerin varsa orada kaçmak mümkünmü, kilometrece uzakta olsakta yazılarımızlan birbirimize kardeş bağınlan bağlandıysak kopmak o rtamdan kolaymı ,sen olmayınca sitede bir taş eksik oluyor ,daha ne diyim şiirlerinlen,yazılarınlan taht kurdun kalbimizde, sağlıkla kal mevlüt abi.
18 February 2006, 15:04 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
[size=18px]Sanki bu şiir Tekil haldeyken bir andan Mevlüt Abinin sihirli parmaklarıyla Çoğul anlam kazanmış gibi gibi...
Ama Mevlüt Abi sen bizi özlüyosan biz seni daha çok özlüyoruz. Herkesi çok seviyorum bennn..ehü ehü ehü ehü[/size] :roll: :roll: :roll: :roll: |
18 February 2006, 15:33 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
[size=18px]Çiçeklerim vardı nar çiçeklerim
Uykuya direnmiş kar çiçeklerim Vazoda çürüdü kır çiçeklerim Ötesi sensizlik anlıyor musun??[/size] Alıntı |
18 February 2006, 16:12 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
325
Üyelik T.:
21 April 2005
|
Sevgili Harput
Sevgili Harput
Yöresi : Elazığ Söz : S.Erhan DEVECİ Sevgili Harput Yöresi : Elazığ Söz : S.Erhan DEVECİ Yeşillere bürünmüşsün Her zamanki heybetinle Bahar sende başka güzel Sevgili Harput İçinde dolaşırken gözlerim dolar Bir çoşku gelir taşar da taşar Evlerin bir başka güzel Sevgili Harput Kale yamaçlarında badem çiçekleri Göllü bağ yolunda Nevruz renkleri Her köşeden başka güzel Sevgili Harput Bir yandan Çayda Çıra bir yandan Tamzara Müziği gelince inceden kulağa Coşması bir başka güzel Sevgili Harput Sarahatun da Cuma Üzerinde davamlı nur Her günün başka güzel Sevgili Harput Her köşen tarih, her köşen yüce Duygular sel olur sana gelince Ellerim duada Ulucami'de Evliyalar diyarı Sevgili Harput 1999da harputtaydım ve 10 gün kalmıştım ve hayran kalmıştım ama fotoraf makinası yoktu yanımda ne yazıkki.harput kalesinin karşısında tepe var etrafı mezarlık ortada düzlük var ve tam tapede bir tane kesim hane vardı ne kadar temiz anlatamam,insanları sıcak kanlı ve çok iyilerdi,ağızlarından bir lan kelimesi çıkmıyordu çıkmazdıda kültürümüzde yok diyorlardı, burası 2 inci istanbul dur.hele tepede su deposu var ,deponun üstünde çıkıp etrafı seyretmek bir başka .orada yaşayan okula giden çocuklar bir çoğu ingilizce biliyor ve yarı tercuman sayılacak düzeyde konuşabiliyorlar.ben onları görünce ist gelince ,açıkilk öğretimi dışardan bitirdim ve bir şiir bularak üstter ekledim saygılarla.
28 February 2006, 10:51 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
Unuttuk..
Bu hızlı kent hayatı.. Dostluk duygusunu.. Aklımızdan aldı.. Yüreğimizden çaldı..
28 February 2006, 11:05 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
[size=18px]AĞUSTOS ÇIKMAZI
beni koyup koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup koyup gitme ne olursun bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur sonun kötüye varacak beni koyup koyup gitme ne olursun elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim seninle gelemeyeceğim....ATİLLA İLHAN... beni koyup koyup gitme ne olursun ....ATİLLA İLHAN... Taşkın Tohumcu[/size] |
01 March 2006, 16:14 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
Yine de toprak suyu dışına salar
Kan boşaltır güneş beyinlerimize İki özgür ruhun kucaklaşmasıdır Birbirimize çektiğimiz hançerle Yine de tıpkı bana benzer Senin açtığın ilk kişiliğimin döngüsü Yine zevk içinde güzel bedeninden Doğanın en soylu sessizliği Mıhlanır yıldızların gücüne. Allahtan bir şölendir Umutlara bağlıdır görüntümüz Birbirimize inancımız ya da Sudan geçer gibi ellerimiz Birbirine değmeden dokunur Ve konaklamadan hiçbir yerde Sadece sonsuzda, o bomboş ıssızlkta Yüreğimiz durulur
06 March 2006, 12:11 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
ÖZLÜYORUM SİZİ
[size=18px]Bir Şarkı
Pişirdim sevdiğin yemekleri Suya koydum sevdiğin çiçekleri Evde ne varsa baktım elledim Özledim çok özledim Kucağımda senin aldığın bebek Dinledim hep aynı şarkıyı dinledim Mumlar bitti ben yine bekledim Özledim çok özledim Hep yürüdüğümüz sahildeyim Şu küçük tekneyi nasıl da severim Resmin buruştu terli elimde Onu denize atsam mı yoksa Bağrıma bassam mı bilemedim Önünden geçtim abonesi olduğumuz kahvenin Girip oturmaya cesaret edemedim Seni sordu bizim balıkçı Göz yaşlarımı tutsam mı yoksa Salsam mı bilemedim Funda Arar [/size] |
06 March 2006, 12:35 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Hep yürüdüğümüz sahildeyim
Şu küçük tekneyi nasıl da severim Resmin buruştu terli elimde Onu denize atsam mı yoksa Bağrıma bassam mı bilemedim Çok güzel kardeş, herkesin eline sağlık..