|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
03 March 2006, 18:37 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Feryad...
Feryad... Ben giderken, Dimdik ol diyorsun. Eğme başını ! Söylesene, Nasıl şahitlik eder bu gözler, Ellerimin arasından kayıp ta gitmene? Yaralı bir serçe bulmuştuk bir gün, Hatırlıyor musun? Avuçlarında, nasılda titriyordu korkudan, Acımasına rağmen, Nasılda çırpıyordu kanatlarını. Bak şimdi ben çırpınıyorum avuçlarında, Yüreğim acıyla çırpıyor kanatlarını.. Ve haykırıyor avaz avaz .. GİTME!.. Evet korkuyorum, Hem de çok korkuyorum sensizlikten Gidişini düşündükçe, Üşüyorumda çok. Ürperiyorum. Yollarına kapanasım geliyor. GİTME!.. Bir gece çok ateşlenmiştim, Ve sen sabaha kadar , Bir an dahi ayrılmamıştın başucumdan Sen hep yanımda kal diye, Ateşim hiç düşsün istememiştim. Tenimden süzülen her boncuk ter, Ruhumun feryadıydı aslında, GİTME!... Şimdi görüyorum ki boşuna feryatlarım Gideceksin biliyorum.. Namlusundan fırlamış bir kurşun gibi Uzaklara düşecek kovanım. Öksüz kalacak sensiz yarınlarım. Yetim kalacak rüyalarım... Başını dik tut deme bana. Gidişine şahit olmayacağım. Gitme diye yakarışlarıma bakıp Sanmayasın ki zavallıyım. Çünkü bir kez gidersen Ve bir gün dönmek istersen geriye Bıraktığın yerde olmayacağım!... ZeyNO - 03.03.2006
04 March 2006, 10:23 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Feryad...
[size=18px]Sayısını unuttuğum günlerce bekleyişden
Ben yorgunum ,rıhtım taşları yorgun Art arda geçen gemiler durmuyor, Duranlardan da sen çıkmıyorsun...[/size] Sibel çok hoş yaa Ellerine sağlık. İçimi parçaladın kısssss... :? |
04 March 2006, 10:52 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
Feryad...
Başını dik tut deme bana.
Gidişine şahit olmayacağım. Gitme diye yakarışlarıma bakıp Sanmayasın ki zavallıyım. Çünkü bir kez gidersen Ve bir gün dönmek istersen geriye Bıraktığın yerde olmayacağım!... Şimdi bu şiiri okuyunca ta İzmir'de gençlik yıllarımda başımdan geçen hadise aklıma geldi. Duygulandım. :cry: Eline sağlık.
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |