|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
26 July 2007, 15:55 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Bana Gel...
Bana Gel... Yüreğin daralırsa bir gün Nefessiz kalırsan bedeninde Sığamazsan evlere, odalara Göz yaşların saklanamazsa gözlerinin ardında Bana gel. Bir soluklan yüreğimde Belki huzur bulursun Sevdiğin ellerimde. Belki kendini görürsün Gülen gözlerimde... Hayat tuzaklarla dolu Bazen yanarsın. Bazen yanlış ta yaparsın. Belki iyi olur sonu Başka bir kapı açarsın... Unutur mu yüreğin Çare var mı kaçmaya Bir cevap buldun mu ki Kaybetmekten korkmaya... Yalnız kalırsan bir gün Sevdiklerin uzaktaysa senden Ve dört duvar arasında yankılanan Yalnız senin sesinse duyduğun Bana gel. Neden diye sormam. Bilirim yalnızlığın ne demek olduğunu. Yalnız yenmez Soğur yemek tabağında Yalnız gülünmez Sadece yalnız ağlanır. İster gülmeye İster ağlamaya gel. Bil ki bu yürek İncitmez seni. Ömür boyu saklar sevgini... Belki özlersin de Sebepsiz sürükler ayakların seni bana Kapımın zilini çalarsın yine Ansızın gecenin karanlığında. Geldiğin gibi usulca gideceğini bilirim Ama hazırdır yerin. Doğru muydu, yanlış mıydı Bir vardı, bir yoktu Elimizde ne kaldı Geriye bakmak hafifletti mi acımızı? Kül etti, duman etti. Bu sevda çok yaktı canımızı. Sevdiğini de bilirim Özlediğini de. Dilinin ucuna kadar gelip Bana gel diyemediğini de. Yine de gelmezsen, anlarım. Güçlü olmak gerek bazen Belki kabullenmek. Kaldır başını göğe Belki de aradığın bir melek. Biraz kırgın, biraz yorgun Gülen yüzü solmuş, yüreği vurgun. Yanlış zamanlarda,yanlış adamlar sevmiş Gözlerinin içinde ışığı sönmüş... Bir gün, hayat ağırlaşırsa omuzlarımda Anlatamazsam kimseye Ya da çok özlersem. Güzel şeyler yapmışsam Paylaşmak istersem. Hala sevdiğini görmek istersem Gelebilir miyim sana. Kızıl bir akşamüstü Tatlı bir meltem gibi Dokunur mu ellerin saçlarıma... Tükenir elbet, gün de tükenir Ömür de. Aşktan da çalar zaman Hatıralardan da. Şimdi bütün sevdalarına bir sigara yak. Hasretle çek dumanını içine. Ama yalnız beni düşün O dumanın hayalinde. Yalnız beni özle, nefesinde. Sigaran kalmadıysa eğer Bana gel. Sigara içmem Ama saklıyorum senin için bir tane.....