|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
01 June 2006, 12:37 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
Satılık ŞİİR
Satılık ŞİİR [size=18px]SATILIK ŞİİR Ben serserinin biriyim Oturmuş senin için aşk şiirleri yazıyorum Ellerinin beyazlığından Gözlerinin güzelliğinden bahsediyorum Oysa ki sen bir ettir ekmektir tutturmuşsun Gözün dünyayı görmüyor Al bu şiirimi, götür sat Bir ekmek yarım kilo pirzola al Otur zıkkımlan.[/size] Ü.YAŞAR OĞUZCAN
01 June 2006, 13:15 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Satılık ŞİİR
Şiirim var her derde deva
Konu ister su olsun ister heva Kalemime başvursun Şiirimin dokunduğu sıkı dursun Aklı küt karı için höt be höt koca için notu kıt hoca için Evde kalmışa evden gitmişe yeni geline işi bitmişe Şiirim var satılık Düğünlere derneklere tüm kötü örneklere Doğumlara ölümlere kutlanası dönümlere Seri imalatta indirim Kolay olur şiirimle sindirim Kabızı geçirir nasıra basura birebir Balgam bile söktürür Nazar savar kurşun döktürür Açık arttırma yok ne de bindirim Su gibi akar şiirim bardak bardak kova kova Parayı bastırdın mı sırayı sava Bir iki dize bonus olabilir ama nayır nasla bedava Her saniyede pırt pırt şiir atarım Parayı sökülene şiirimi satarım
01 June 2006, 13:36 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Satılık ŞİİR
Her saniyede pırt pırt şiir atarım
Parayı sökülene şiirimi satarım bu ne ya pırt pırt atıyon ay öldüm gülmekten alemsin mevlüt :roll:
02 June 2006, 08:48 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Satılık ŞİİR
Eşsizdir benim şiir pazarım
Ismarlama şipşak şiir yazarım Mutlu, mutsuz aşık bana gelsin Zam isteyene iş bulamayana Gence yaşlıya baya bayana Yaralayıp saygıyı sevgiye kıyana Önüne gelene tavır koyana Şiirimle vururum sille tokat Her ne ise derdin dileğin Az ve öz bana çıtlat Bir iki ipucu yeter Canavar dilli kalemim yalar yutar Kimi insan duvar kimi davar gibidir Kimi yok kimi var gibidir Farketmez benim için Yastık altı eder herkes beni En delli kaynana en zilli görümce Şiirimle kalkıp şiirimle yatar
05 June 2006, 16:28 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Satılık ŞİİR
Partiler için yazarım takımlar için yazarım
Namussuzun kuyusunu kalemimle kazarım Hak yiyeni oturturum kıç üstü Rakıyı devirene testi testi Paket paket tütün içene Koluma işeyip yoluma sıçana Kan bağını koparıp çözene Sözden dönüp yan çizene Her türlü bozuk düzene Düzeni bozana kıza kızana Kaş çatıp kirpik altı süzene Şiirimle dokundurup kızarım
Seçenekler | |