|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
23 February 2006, 12:59 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Kaynana Fıkraları :-))
Kaynana Fıkraları :-)) [size=18px]Var Mı Başka Kaynanasından Şikayetçi Olan? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/size] Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarıda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş : - "Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayınvalidem içeride!" demiş adam; - "Arada bir girip çeviriyorum!" :lol: :lol: :lol: [size=18px]Müdahale[/size] Hakim kaynanasını dövmekten sanık bir adamın muhakemesine bakıyordu. Şahitlere sordu : - "Bu adamı kaynanasını döverken gördün mü?" - "Gördüm efendim." - "Neden müdahale etmedin?" - "Neden müdahale etmeyim hakim bey... Yardıma ihtiyacı yoktu ki evire çevire dövüyordu!..." :lol: :lol: :lol: :lol: [size=18px]Kaynana[/size] Temel bir gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye sormuşlar. Temel : - "Kaynanamı gömdük." Kahvedekiler : - "İyi de bu halin ne?" - "Biraz direndi de." :lol: :lol: :lol: :lol: [size=18px]Duyuru[/size] Temel' in bir gün kaynanası kaybolur. Temel hemen gazeteye ilan verir. İlan aynen şöyledir : Kaynanamu kaypettum. Körenlerin insaniyet namına körmemezlikten kelmeleri riça olunur... :lol: :lol: :lol: :lol:
01 March 2006, 18:00 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
[size=18px]İLKOKUL öğretmeni, derste öğrencileri sınamak için sorar:
"İçinizde aptal olanlar ayağa kalksın!" Önce kimse kalkmaz, biraz sonra küçük Temel doğrulur ; Öğretmen güler : "Demek koca sınıfta tek aptal sensin!" "Yok oyla değildir. Sizun tek başunuza ayakta durmaniz ayubuma gittu da..." "KİŞİ BAŞKALARININ NEREDE DURDUĞUNDAN ZİYADE KENDİSİNİN NEREDE DURDUĞUNA BAKMALI"[/size]
05 March 2006, 20:31 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
|
ya ne isterler bu kaynanalardan anlamam sahi ne isterler evliler cevap versin lütfen