|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
19 September 2006, 12:05 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Fıkra :))
Fıkra :)) Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu : - Yahu pizum Temel nasil öldi? - Kalpten cittu, dediler. - Vasiyetu filan var miydu? - Var idu. "Beni denize gömün" demis idu. - Cömdünüz mü? - Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk... :lol: :lol:
19 September 2006, 12:47 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK AYESER
GERÇEKTEN GÜZEL BİR FIKRA PAYLAŞMIŞSIN TEŞEKKÜRLER )
20 September 2006, 12:17 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
1 amerikalı, 1 ingiliz, 1 fransız, 1 alman ve 1 türk kafile hep
berbaber bi uçakta gidiyomuş. pilot aniden hostesleri çağırmış ve demiş ki: "uçak düşmek üzere. tüm yolculara atlamalarını söyleyin. deniz üzerindeyiz atlaralarsa kurtulma şansları var ama atlamazlarsa herkes ölecek!!!" Tabii böyle bir şeyi insanlara yaptırmak çok zor. Hosteslerden akıllı bi tanesi düşünmüş taşınmış herkese uygun bi dille anlatılırsa uçaktan atlamaları sağlanır diye karar vermiş ve ilk olarak Amerikalı kafilenin yanına gitmiş: "sayın yolcularımız; üzerinde bulunduğumuz alan Japonların araştırma laboratuarlarıyla kaplı. eğer oraya ulaşırsanız tüm japon teknolojisi sırlarını kaparsınız!" bütün amerikalılar koşarak çıkışa gitmiş ve atlamışlar; sonra hostes İngilizler'e yönelmiş: " sayın yolcularımız şu anda dünyanın en geniş ve verimli sömürgeleri üzerndeyiz; eğer hemen el koyarsanız sonsuza dek sizin olurlar!" bütün ingilizler hevesle atlamış; sıra Fransızlara gelmiş. hostes: "bayanlar baylar, afedersiniz rahatsız ediyorum; fakat rica etsem uçaktan atlar mısınız? şimdiden teşekkür ederim" demiş Fransızlar: "tabi, mersi!" demiş ve sırayla atlamışlar. hostes bu kez Almanlara yönelmiş: "laaaan! atlayın çabuk aşağı!" diye bağırmış Alman kafile "heil" demiş ve atlamış; ve sıra gelmiş Türklere... hostes yandan yandan gülümseyerek ve hafif de dayılanarak şöyle demiş: "siz var ya........ buradan atlayamazsınız!!!!!!"
20 September 2006, 12:21 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
HARİKA BİR PATATESİ EKME HİKAYESİ
Nebraska'da yaşlı bir adam yaşardı. Patates ekini icin bahçeyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir işti. Tek oğlu olan David ona yardım edebilirdi fakat o da hapisteydi. Yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti. Sevgili David, Patates bahçemi belleyemeyeceğimden kendimi çok kötü hissediyorum. Bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayilirim. Burada olsan butun derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahçeyi benim için hallederdin. Sevgiler Baban; Bir kaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı; Babacığım, Allah aşkına bahçeyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüştüm. Sevgiler David Ertesi gün sabaha karşı 4'de FBI ve yerel polis çıkageldi ve tüm sahayı kazdı fakat hiçbir cesede rastlayamadı. Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler. Aynı gün yaşlı adama oğlundan bir mektup daha geldi. Babacığım, Şimdi patatesleri ekebilirsin. Bu sartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım. Sevgiler David
07 December 2006, 14:32 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
Fıkra :))
[size=18px]Beyazıt Öztürk'ten :
CEP TELEFONU Cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlar, iki eleman cuma namazında birisi telefonu o gün almış,namazın ortasında acemi abinin telefonu başlıyor zitdirii zitdiriii... Bütün millet küfür ederken abinin çabalarını gören arkadaşı aynen söyle diyor: "kul euzu birabbin nas -yes'e bas-melikin nas -yes'e bas- ilahin nas yese bas" Rus Usulü Cenaze Sibirya'nın koylerinden birinde cenaze mezarlıga goturuluyormus. Misir tarlasinin ortasinda tabut koylulerin ellerinden dusuvermis. Tabutun icindeki ceset dusup dereye yuvarlanmis. Akinti cesedi dinamitle avlanan balikcilarin yanina suruklemis. Balikcilar"Acaba adamı dinamitle biz mi oldurduk" diye endiseye kapilarak cesedi askeri kislanin dikenli tellerine birakmislar. Nobetci er, bolgeye birinin yaklastigini dusunerek cesedi yaylim atesine tutmus. Hemen ambulans cagrilmis. Delik desik olan ceset hasaneye kaldirilmis. Operasyon alti saat surmus. Ameliyattan cikan doktor alnindan akan terleri silmis ve : "cok zor oldu ama galiba yasayacak" demis[/size] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |