|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
10 September 2006, 23:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Sen Yağmur Ol
Sen Yağmur Ol [size=18px] Acısını unuttuğum sevdanın tadıyla gel Sen yağmur ol Belki bir damlası benim payıma düşer Bu azabı bilerek seçtim Aydınlanma karşılıksız kara sevdaya benzer Tökezledim kimi zaman Takımyıldızlara, galaksilere kaçtım Beynimde sevda acısı gibi gelgitler Sen yağmur ol Bana yakın yerlere yağ yeter Dörtbir yanım yeni canlara gebe Dörtbir yanım Islak toprak kokusu Evrende hiç bir şey kaybolmaz demiş bilginler Peki karşılıksız sevgiler nereye gider? Ve gurbet akşamlarında Türkiye'den yana dönüp Söylenen türküler Sen yağmur ol O ezgileri hatırlat yeter [/size] [size=18px] AŞK Mecnun çöllerde dolaştı, Leyla Leyla diye... Sonunda nefsini aştı, Ulaştı 'mevla mevla ' diye... İster Leyla , ister mevla... Aşk ile arayan için... Bir menzil var ulaşılacak, Gönülden gönüle aşılacak... Aşk öyle bir sevdadır ki, Gönülden gönüle şimşek gibidir... Asıl olan bellidir, Sonuçta her şey bir ve tek gibidir... Aşkın temelinde Allah vardır. Her türlü sevgi Allah'a kadardır... Gönül ister geniş isterse dardır, Her türlü sevgi Allah'a kadardır! ... [/size]
11 September 2006, 09:50 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Sen Yağmur Ol
[size=18px] Dokunsam...bir nefes uzağımdaydı
Zaten asıl uçurum,kalplerimiz arasındaydı Ben bunu anlamak için çok geç kaldım... Aşkın gözünün kör olduğunu cümle aleme göstermeye çalışmışım Herkes görmüş,herkes anlamış,herkes uyarmış... Meğer ben umursamamışım, Meğer ben sana ne çok aşıkmışım... Kalbin pırpır eder durur Saniyeler akıp gider,anlamazsın Öyle bir telaş... Herşey tozpembe,pürüzsüz Sen daha güzelsindir artık,o zaten senin prensin Öyle bir düş... Ve birden biter tüm güzellik Çöker içine tarifsiz bir acı,tarifsiz bir sancı Öyle bir düğüm... Takılıverir boğazına...Yutkunursun,gideremezsin. Dinmek bilmez bir sızıdır artık içindeki,kapanmaz bir yaradır... Etraftaki tüm yabancı sesleri susturursun Bakınırken öylesine,kimse senin mutluluk rolü yaptığını anlayamadan daha Göz göre göre,aşkından öle öle...boğulursun Aşkın bir tarafı yitik kalmıştır yine Zaman geçer...farkedersin; Kalbinin yarısı yok olmuş bile...![/size]