|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
Mesaj No:1 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1072
Üyelik T.:
27 January 2007
Arkadaşları:0
|
![]() dediler merak etmiyormusun ne dediler :lol: :lol: :lol: DEDİLER Zamana güvenme hiç, geçer gider dediler. Ömür denen sermaye bir gün biter dediler. Gaipten bir ses geldi kulağıma: “Be adam Ne bu dünya hevesi artık yeter! “ dediler. “Helal kazancın özü acaba nedir?” dedim. “Alnından buram buram , akan terdir” dediler. Kuvvetli olan kimdir, şu yiğit pehlivan mı? Hayır, hayır nefsini tuş eden er dediler. Gerçek aşk eri nedir ve kimdir? Diye sordum, Canından çok Cânânı kim ki sever dediler Bir kimse bir kimseye pek fenalık edemez, Zulmü kişi kendine, yine kendi eder dediler. Bir ömür sermayesi âhu vah ile geçmiş Manevi müflislerin ömrü heder dediler. Gayesiz bir hayatı hayat zannedenlere! Ne çıkar ister yaşa ister öl dediler. Ölçü, İslamın özü, başka bir şey arayan Hem dünya, ham ukbada hep kaybeder dediler. ![]() ![]() ![]() İsmail BAYRAM |
![]() |
![]() |
Mesaj No:2 |
![]() Durumu: ![]()
Papatyam No :
1011
Üyelik T.:
09 November 2006
Arkadaşları:0
|
![]()
hasret bir rüzgar kapı kapı aralar geçer
gördüğüm her güzel şey beni yaralar geçer
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
![]() |
||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Papatyam Forum Ana Kategori Başlıkları |
Cevaplar | Son Mesajlar |
SİGARADAKİ ZEHİRLERİ HİÇ MERAK ETTİNİZMİ | umut | Sağlık ve Hastalıklar | 1 | 12 May 2009 22:47 |
Cilt hakkında merak edilen sorular | PESTEMAL | Güzellik ve Bakım | 0 | 20 March 2008 14:10 |
Kadınlar İçin Ne Dediler | nihale | Deneme & Düz Yazılar | 2 | 20 February 2007 13:16 |
sahika'yı merak edenler | PESTEMAL | Her Telden Resim | 4 | 10 January 2007 10:06 |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |