|
Yakılacak Şiirleriniz Kendi amatör şiirlerinizi sunabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
03 April 2006, 18:12 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Susmak, Ağlamak, Sevmek, Gitmek, Kalmak Ve Sen
Susmak, Ağlamak, Sevmek, Gitmek, Kalmak Ve Sen Susmak; Ve bır daha hıc konusmamak Ağlamak; Kan damlatmak yas yerine Sevmek; Son kez ve sonsuza dek Gıtmek; Bendeki en buyuk yara Kalmak; Gidenin ardından öylece bakmak Gidenlerin ardından çok yara aldım Sevmelerin sonunda ben hep sana vardım Gelmelerin son duragı ben senı yaptım Özlemlerin en acısını senınle tattım Mutlu Ol Sevdiğim ve Sonsuz Ol..... |
04 April 2006, 11:38 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
xl
Güzel şiir Mekansız ellerine sağlık.. :wink:
S A N A S A D E C E Eski acıları unutmaktı amaç Boşvermişliklerden kurtulmak Rüyaya dalmak sanki aşka ulaşmak Ulaşılmaz olmak Sevmekti amaç En değerlin olmak Nice aşıklardan olmak İkimizdik amaç Soruyorum şimdi kendime Eski hatalar çok uzaktamı diye Varım seninle her derde ne gerekirse Yorulmak yok yarı yoldan dönmek, O kadar emin o kadar kesin Rüyalardaki kadar sihirli. Ulaşılmaz olmak sevgimizle Mutlu olmak sadece senle... Yılmaz Avcı
04 April 2006, 11:42 | Mesaj No:3 | |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Susmak, Ağlamak, Sevmek, Gitmek, Kalmak Ve Sen
Alıntı:
Senin şiirde Güzeldii Hayalim Gittin, ardina bakmadan gittin Sebesiz herseyi bittirdin Bikez bile dokunmadan ellerine Öpemeden dudaklarini Hisetmeden o sicakligini Hersey düzelecek derken Söküp aldin icimdeki o duygulari Nedenini bile bilmiyorum Sormaya korkuyorum Oysa seninle ilk bahari yasiyacaktim Seninle ilk yagan kar tanelerini izleyecektim Yagmur altinda yürümemizi o kadar hayal etdimki Ne yaziki hic bitanesi gerceklesmeyecek, gerceklesmedi Hayalimdin sen benim Uzakda olan görünmeyen bi hayal O hayali gerceklestirmek icin o kadar cok savasdimki kendimle Yenik düssem bile, hic bi zaman pes etmedim, etmicemde Ve o gün, ilk kez bu kadar yaklasmidim hayalime Yüzüne bile bakmaya kiyamadigim o hayalime Aci bitti derken, basardim derken Kurtuldum derken yalnizligimdan Uyandirdin beni o güzel rüyadan Ve hala gözlerimi kapatdigimda o resmi görüyorum Seni ve beni görüyorum- hic bozulmamis resmimisi görüyorum Ama ben gene basladigim yerdeyim Gene sifirdayim - gene sensizim Ellimde hic bisey yok - gene yalnizim |
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |