|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
04 May 2006, 14:06 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Feministlik Senin Neyine
Feministlik Senin Neyine Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş: "Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. Eve gider gitmez kocama; bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda.." dedim. "İlk gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor". Alman Delegesi söz almış: "Ben de kararımız gereğince kocama; bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka" dedim.. "Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor.." Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz: "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedimki; bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada.." dedim. "Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım..." |
04 May 2006, 16:51 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Feministlik Senin Neyine
Yeni model erkek nasıl oluyor?
· Şehirli, medeni, çağdaş ama delikanlılar · Giyinmesini, yemesini, içmesini biliyorlar. · Kadınları eğlendiriyor, iyi dans ediyorlar. · Geleneksel erkek değerlerine sahip çıkıyorlar. · Evlenilecek kadınla, eğlenileceğini ayırıyorlar. · Ailesinin kadınlarının namusunu koruyorlar. · Duygusal, ağlayabiliyorlar. · Bedenine özen gösteriyorlar. · Gençler arasında yaygın. · Sürekli bakıma gidiyorlar. · Saçlarını boyatıyorlar. "Seni Seviyorum" Diyen Erkeğin Aklından Geçenler : 1. Benimle birlikte ol 2. Yaptığımı düşündüğün her neyse üzgünüm 3. Hangi diğer kadın? 4. Sana hediye almayı unuttum 5. Ne ! Seni dinliyorum. Yemin ederim ki 6. Yıl dönümü mü? Ne yıl dönümü? Geçen sene bir tanesini kutlamamış mıydık? 7. Dırdır etmeyi bırak 8. Yalvarırım benimle birlikte ol !!
26 October 2007, 03:17 | Mesaj No:4 | |
Durumu:
Papatyam No :
1192
Üyelik T.:
26 October 2007
Arkadaşları:0
Re: Feministlik Senin Neyine
Alıntı:
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |