|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
31 July 2006, 12:39 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Bir Kadının Diyarbakır Anıları
Bir Kadının Diyarbakır Anıları > Otomobil satan bir firmada çalışan bir kadının > Diyarbakır anıları... > GÜNEYDOĞUDA İLK PALIOLAR CIKTIĞINDA MÜŞTERİLER > DİLLERİ DÖNMEDİĞİ İÇİN PALIO WEEKEND'E "UZUN > PALIO", > HATCHBACK PALIO'YA DA "KISA PALIO" İSİMLERİNİ > TAKMIŞTI.. > BİR İLAN: > SAHIBINDEN SATILIK: PALIYO BILKENT > ______________________________ > DOĞULU BİR MÜŞTERİ ,TÜRKÇESİ ÇOK BOZUK, İÇERİ GİRDİ, > ŞÖYLE DEDİ: > - BACIII, SELAMÜNALEYKÜM... BİR ARAÇ ALMAK > İSTERİM... > SELEÇARPI VAR MI? > -EFENDİM, NEVAR MI? > -SELEÇARPI... > -ANLAYAMADIM... ÖYLE BIR ARACIMIZ YOK... > -AHANNN! SELEÇARPI NİÇİN YOK DERSİN?! > ARAC; DOĞAN SLX... 'SE LE ÇARPI' demek istiyor! > ------------------------------------------------------------ > > Günlerden bir gün içeri iri yarı, esmer, ayaklarında > tokyo, üstünde kirlenmiş atlet, kot pantolonunu > dizlerine kadar toplamış bir müşteri > girdi. Bir eli burnunda, bir eli de cebinde... > -EŞŞEK VAR MI? > -PARDONN, ANLAYAMADIM!!!!!! > -IHHH HAHH HAHH! YENGE, BİZ DOĞAN'A 'EŞŞEK' DİYORUZ > ANLADIN MI? > 'BOYALI EŞŞEK!' YENİ ÇIKAN SIÇAN TÜYÜ RENGİ (FÜME) > OLANDAN VER BANA BİR TANE... > -TAMAM... > PARAYI ALDIM, İŞLEMLERE BAŞLADIM... GİDERKEN > TOKALAŞTIK, ERTESİ GÜN GELECEK VE ARACINI ALACAK. > ERTESİ GÜNÜ, GELMEDEN ÖNCE TELEFON AÇIYOR VE AYNEN > ŞÖYLE DİYOR: > -YENGEEEE... EMANET HAZIR MI?! > ________________________________________________ > MÜŞTERİ TELEFONLA ARIYOR... > -FERHAN HANIM, NASILSIN? BENİ TANIDIN MI? BEN ALİ > KEMAL... HANİ BANA GEÇEN SENE VERMİŞTİN!.. ÇOK > MEMNUN KALDIM, EŞE DOSTA DA TAVSİYE EDİYORUM! ŞİMDİ > ARKADAŞIM DA İSTİYOR! ONA DA VERİR MİSİN? > -NE DİYORSUNUZ? ANLAYAMADIM... AMA O ANDA SİNİRDEN > AĞLAMAK ÜZEREYİM.. > - SEN BENİ TANIMADIN... UNUTTUN! GEÇEN SENE BANA > KARTAL VERMİŞTİN YAA... GEREKENI YAP!.. GELİYORUZ > ALMAYA... AMA ARKADAŞA AYNI ŞARTLA VERECEKSİN! TAMAM > MI ABLACIM BENİMMM!.. > ____________________________________________ > HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM! > BİR GÜN BİR MÜŞTERİ GELDİ... SIENA BAKTI, ÇOK > BEĞENDİ VE İŞLEMLERE BASLADIK... 2 GÜN SONRA ARACINI > > ALMAYA GELECEK. MÜŞTERİ, CAN BEBE FİRMASINDA DEPO > SORUMLUSU OLARAK ÇALIŞIYOR... ARACINI ALMAYA > GELDİ. İLGİDEN ÇOK MEMNUN KALDI... HEYECANLI! İLK > ARACI... NE DİYECEĞİNİ BİLMİYOR.. > - FERHAN HANIM, SAĞ OL! HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER... > BİLİYORUM; BEKARSIN, ÇOCUĞUN YOK... SANA > KULLANABİLECEĞİN BİR ŞEY; BUNLARI GETIRDIM > HEDIYEOLARAK, KABUL ET... KULLANIRSIN... > SİYAH, BÜYÜK BİR POŞET... ALDIM, TEŞEKKÜR ETTİM... > NEZAKETEN AÇMAM GEREKTİĞİ İÇİN AÇTIM VE O ANDA > ŞOKE OLDUM!!! KIPKIRMIZI KESİLDİM! NE DİYECEĞİMİ > BİLEMİYORDUM ÇÜNKÜ!.. TORBADAN YÜZLERCE ORKİD > ÇIKTI!!! ZAR ZOR TEŞEKKÜR ETTİM. > MÜŞTERİ: > - OLUR MU! BİTTİĞİNDE SÖYLE, HEMEN GETİRİRİM