|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
20 April 2007, 10:06 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
imzanizi atmissiniz
imzanizi atmissiniz Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..." Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..." Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..." Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis.
20 April 2007, 10:11 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
imzanizi atmissiniz
Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var,
digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..." Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..." Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... çok güzel ya eline sağlık
20 April 2007, 13:11 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
imzanizi atmissiniz
ÇOK KOMİK Tİ CUMA VAKTİ GÜLDÜRDÜN RABBİM DE SENİ GÜLDÜRSÜN EMİ
21 April 2007, 14:59 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
imzanizi atmissiniz
beğenmenize çok sevindim. okuyunca bende çok güldüm :lol:
25 April 2007, 05:34 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
923
Üyelik T.:
14 August 2006
|
PUhahahah
Abi böyle öğrencilere ihtiyacı var bu vatanın hahahah acayip güldüm yaa emeğine sağlık abi yaff
|
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |