06 May 2006, 10:35 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
730
Üyelik T.:
12 February 2006
Arkadaşları:0
|
sevda
sevda [size=18px]Dokunduğum en sıcak ağustos akşamısın Ellerimde sevdanın yanık kokusu Gezindiğim avare bir deniz kıyısı En güzel mehtap sensin denize dost Saçların rüzgarsa gözlerin nerede Sesin şarkılarda nerede yüreğin Ellerimde sevdanın yanık kokusu Ey adı sevda nerede ellerin Aradığım bulunmayan Haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan Bir yaşanmamış an [/size]
06 May 2006, 13:40 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
sevda
Arka bahçedeydim,
Sevda ise hep ön bahçede. Sen hep başroldeydin, Ben ise figüran bu filmde. Belki de ben figüran bile değildim Sadece filmi çeken bir kameraman Sen kameraya bakıyordun, Ben hep üzerime alındım. * * Aşk mı bu, umutsuz vaka mı? Sevda mı bu, yalan mı? Bir çok soru var,cevapları sende gizli Yoksa cevaplar çok açık da ben mi anlayamadım. * * Şiirler sana, sevdam sana Hayallerim sana, umutlarım sana Her şeyimi sana adamış,kalmışım öylece Bir kalbim kaldı, onu da al da kurtulsana * * Sen, sevdasız yarınlarımın Sevda tohumlarını ektiğim; Büyümemiş umutlarımı Biçmeye çalıştığım yerdesin... * * İmkanların imkansızlaştığı, Sevdaların sevdasız kaldığı, Sözcüklerin söylenemediği, Bir yerdesin,bendesin. Sen kendini kaybetmezsen Bende kaybolmayacaksın! |
06 May 2006, 19:31 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
sevda
Öpüyorsam ayrılığı gözünden,
Söküyorsam yüreğimi göğsümden, Geçiyorsam gözlerinin içinden, Geçiyorsam bir çiçeğin özünden Sana olan sevdamdandır bilesin. Meğer ne yalnızız, insan olmuşsak Yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak Yeri gelmiş, acıya da gülmüşsek, Yeri gelmiş, ayrılığa gülmüşsek Sana olan sevdamdandır bilesin. Karşılıksız sevebilmekse sevda, Gerçek seven küle dönmüş her çağda. Elim, kolum bağlanmışsa kıyında Seydunayım, gebermişsem kıyında Sana olan sevdamdandır bilesin...