|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
13 March 2008, 22:46 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
1251
Üyelik T.:
08 March 2008
Arkadaşları:0
|
4 cümle
4 cümle Bir çocuğa öğretmeni bana 4 tane cümle yaz demiş. Çocuk babasının yanına gitmiş babasına baba bana bir cümle yaz demiş baba:git başımdan eşaleşek demiş.Çocuk bu sefer annesinin yanına gitmiş anne bana bir cümle söyle demiş anne:hadi yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş.Çocuk bu sefer ablasının yanına gitmiş abla bana bir cümle söyle demiş abla:bugün görüşemem çünkü randevum var demiş.Sonra çocuk bebek kardeşinin yanına gitmiş bebek bana bir cümle söyle demiş bebekili bitti pili bitti demiş.Sonra çocuk öğretmenine cümleleleri söylemiş öğretmeni söyle cümlelelerini demiş çocuk git başımdan eşaleşek demiş 2yi oku demiş yatağa gidelim yemek bitti şekerim demiş öğretmen hadi müdüre gidelim demiş çocuk bugün gelemem randevum var demiş sonra müdüre gitmişler müdür bayılınca çocuk pili bitti pili bitti demiş.
14 March 2008, 10:38 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
4 cümle
17 March 2008, 14:51 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
|
4 cümle
buda benim az önceki fıkra sakızımdan çıkan fıkra
Okula yeni başlayan çocukla babası konuşuyorlardı: Oğlum okula gidiyorsun Orda ne yaptığını söylermisin. Ne yapacağım babacağım sabırla tatili bekliyorum. > >