20 April 2006, 16:57 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
MEKTUP...
MEKTUP... [size=18px]Gölgen orada, masamın üzerinde, Ve sana ampullerin yapay bir güneşe nasil dönüştüğünü anlatmayı beceremeyeceğim Biliyorum ki oradasın ve beni asla terk etmedin, asla Içimde sahibim sana, derinlerde, kanımda, ve sen benim damarlarımda koşuyorsun Kalbimden geçiyor ve ciğerlerimde temizleniyorsun Benimsin, içiyorum seni, görüyorum, taçlanıyorsun ve bu güzel Bu akşam sana getiriyorum kaç zamanlık çocuğumu, ben olanı, yapayalnız, bana benzeyeni, sana benzeyeni, senin karnından çıkanı, benim kafamda olan karnından Sen kız kardeşsin, kız çocugu, eş ve kendi gecelerimizi var ettiğimizden beridir gecelerimizi aydınlatan bu parlak tanrının dişi kuşusun Seni seviyorum, seni seviyorum Sanırım seni içime birisi yerleştirdi, ve geri çıkardı Sen konuşurken mutlu olurum, Ben şarkı söylerken sana konuşurum Başka yerlerden geliyoruz, her ikimiz de. Kimsecikler bilmez orayı. Öleceğim zaman bir alarmdan baska bir şey yaşamayacaksın Kendine ait bir an’dan başka bir şeyin olmayacak Benim olacaksın, öbür tarafın bizi ayiracak olan yolundan Sesleneceğim sana Ve sen geleceksin Beni çağıracaksın, eğer sen ölürsen Ben sana adanan şehirim, ve acı , ve keyif, ve Ölüm Senin içinde ölüyorum, ve benzeşen ölümlerimiz yeni bir hayat yaratacak, Karşılaşan şu iki yıldız kadar benzersiz, bütün sonsuzluğu yaratmak zorunda olan, asla keyif almamak için birleşen, Yaptığın şey güzel, çünkü beni seviyorsun Yaptığım şey güzel, çünkü seni seviyorum Şu gün, şu saatte, daima, Aşkım, Aşkım [/size]
20 April 2006, 17:15 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Karşılaşan şu iki yıldız kadar benzersiz,
bütün sonsuzluğu yaratmak zorunda olan, asla keyif almamak için birleşen, Yaptığın şey güzel, çünkü beni seviyorsun Yaptığım şey güzel, çünkü seni seviyorum Şu gün, şu saatte, daima, Aşkım, Aşkım vavv işte mektup böyle olur, gönlüne sağlık beliz.. :wink:
20 April 2006, 17:19 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
MEKTUP...
[size=18px]
Teşekkür ederim ihsan abicim. Seninde yüreğine sağlık.. :wink: [/size]
20 April 2006, 17:20 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Dizeler mükemmel. Çok güzel anlatmış sevgiyi. Paylaştığın için sağol.
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |