|
Gülmece Arkadaşlar Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Stres Atmak Zamanıdır... |
|
Seçenekler |
29 March 2006, 11:19 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sanal Aşkım Benim
Sanal Aşkım Benim SanaL aŞk Teknoloji dedim , bilgisayar aldim. O da yetmedi internete baglandim PC Personel Computer demekmis anladim WEB sayfasi hazirlamaya basladim Arkadas dedi chat denen bir sey var Karsinda milyonlarca insan var Arada çiksa da bir kaç davar Bu alemde çok sey var Buldum bir SCRIPT yükledim bilgisayara Isin yoksa kanal kanal kiz ara Yakisikliyim diye gel de anlat bunlara Fotografda yok ki göndereyim de inansinlar bana Sonunda buldum bir kiz inandi bana Olmusum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu ask bitmez dedim gitse de mezara Askim için gece gündüz bekledim Belki gün gelir , evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasini bekledim Gün geldi GAY oldugunu ögrendim Leyla dedigim çikti Kerem Bundan sonra ben neylerem Utanmadan bir de yollamis resim Bu CHAT ten kaçti hevesim Arkadaslar gülsün dursun, Ben ugruna yedigim BANlara yanarim Zaten olsaydi birazcik sansim Sanal alemde OP (@) olarak dogardim Belki bir Alman, bir de Ingiliz tavlardim Gel zaman, git zaman bir kiz buldum Telefon açtim sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamis adima telefonunu Bir gün sonra aldi elimden yavrumu Ihaneti kirdi umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuyki onun için bozmustum Klavyemin A-S-K-I ve M tusunu Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmis o HACKER onu da buldum Bilgisayarina FORMAT i koydum Terkeden askim döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meger gözü OP (@) umdaymis Arkadasa söyledim , hemen kickledi Oysaki ne çok sevmistim Askindan WEB sayfalarina düsmüstüm Artalana resmini koymustum Belki inanmazsin ama Hatta ve hatta IP numarani ezberlemistim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
29 March 2006, 11:40 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
Sanal Aşkım Benim
[size=18px]Vaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwww mekansız müthiş birşey bu ne kadar doğru bir bilsen :lol: :lol: :lol: [/size]
29 March 2006, 11:42 | Mesaj No:3 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sanal Aşkım Benim
Doğru Hemde Çok Doğru Bu Pc Her Eve Girdiğinden Bu Yana Olanların Onda biri Canim Daha Neler var Nelerr... Netten Kiz İsteme Bİle Var Bir Ara bunudaa Gönderirimm :lol: :lol:
|
29 March 2006, 11:49 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
779
Üyelik T.:
17 March 2006
Sanal Aşkım Benim
Ayyy çok komik çok teşekkürler. :lol: :lol: :lol:
29 March 2006, 16:32 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sanal Aşk....
Ekranın başına her geçtiğimde o gülüşünle karşıliyorsun beni…... Asıl çektiğim acı budur aslında, yanındayken kendimi yine de senden çok uzaklarda hissetmem…
Farkedersin acı çektiğimi aslında... Böyle anlarda zamanı durdurmak isterdim. Zamanı durdurursam içimizdeki boşlukların kapanacağını, çektiğimiz yalnızlığın son bulacağını ve seninle geleceği düşünmeksizin mutlu olacağımızı düşünürüm.. Oysa ne zamanı durdurabiliyorum ne de çektiğimiz acılara bir son verebiliyorum.. Ben zamanı durdurmak istedikçe zaman daha hızlı geçiyor canımızı daha çok yakıyor… Hayat bize acı verdikçe de birbirimize daha sıkı sarılıyoruz.. Hani sana hep korkularım var diyorum ya… Aslında benim tek korkum var.. Sadece seni daha kazanamadan yitirmekten korkuyorum. Çünkü sen özlediğim herşeysin… O mükemmel gülüşün sahibisin.. Bunca yaşanılanlar içinde en zor gelen nedir biliyor musun? Hissettiğim şeyleri hissetmiyormuş gibi gözükmem gerekiyor… Söylemek istediklerimi söyleyememek.. İnandığım şeyleri inkar etmek zorundayım… Çünkü yanındayken bile senden çok uzaktayim |
29 March 2006, 16:38 | Mesaj No:6 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
Sanal Aşkım Benim
[size=18px]İnternetten kız istemeyi yanılmıyor isem sahika arkadaşımız eklemişti acayip gülmüştüm :lol: :lol: :lol: bende ona dedim gel sende beni iste oğluna diye ama yanaşmadı hain köfte :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]
29 March 2006, 21:41 | Mesaj No:7 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Sanal Aşkım Benim
3 PROGRAMI CRACK ETTİM ÖNCE
NETWORK SNİFF ETTİM İNCE İNCE GÖZ KARARI DA BİRAZ DOS ATTACK YAPTIM KALKTIM SANA HACK YAPTIM İNSAN NELER YAPAR İSTEYİNCE BU BİR ŞEY DEĞİL DÜŞÜNÜNCE BEN DE IP'İN ÖĞRENİNCE KALKTIM SANA HACK YAPTIM GÖZLERİM DÖNMÜŞ BOŞ PORT'U GÖRÜNCE YERLİ YERSİZ PAYLAŞIMLAR VERİLDİKÇE SEN DE TESADÜF O GECE FİREWALL'I KAPATTIN SANA HACK YAPTIM ÇALDIM ÇIRPTIM KARIŞTIRDIM KENDİMİ ROOT'LA YARIŞTIRDIM KİMSE KİMSEYE BENZEMEZ KENDİMİ HACK'LE YATIŞTIRDIM OTURDUM ELLERİMLE SANA HACK YAPTIM ÜZÜLDÜN BELLİ ÇOK LOGLARI GÖRÜNCE ELİMDE PASSWD'YLE SANA GELİNCE BİR DE AĞLAYIP İTİRAF EDİNCE ABARTTIN BENİ MİTNİCK YAPTIN... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |