|
Fıkra Diyarı Ben Bugün Hiç Gülmedim, Hiç Neşelenmedim Diyenlere Şimdi Gülmek, Neşelenmek ve Eğlence Zamanı... |
|
Seçenekler |
08 November 2006, 23:58 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
761
Üyelik T.:
09 March 2006
Arkadaşları:0
Bir Avukat ve Bir Sarısın
Bir Avukat ve Bir Sarısın New York`tan Los Angeles`e giden ucakta cingoz bir avukat ile sarisin aptal gorunuslu bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hosca vakit gecirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor: -Size bir soru soracagim, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksiniz bilemezsem ben size 50dolar verecegim. Ve ilk soruyu soruyor: -Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir? Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis. Soru sorma sirasi sarisina gelmis: -Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir? Adam dakikalarca dusunmus... Yaniti bulamamis... Cuzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus: -Cevap ne? Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar cikarip adama uzatmis...
09 November 2006, 00:05 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
iki kere okudum tık bişey anlamadım desem yeridir tam senlik bişey bu RIDVAN çok yaşa emi :P
09 November 2006, 00:33 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
761
Üyelik T.:
09 March 2006
sarışınlara hep aptal derler bak burda dikkat et kadın cok akıllı adam kadınla ilk başta anlaşma yapıyor adam kadına sorunun cevabını soruyor kadın zaten sorduğu sorunun cevabını bilmediği için 5 dolar uzatıyor
uşağummmmm
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |