|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
12 September 2006, 00:00 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
884
Üyelik T.:
24 May 2006
Arkadaşları:0
|
Aşk, Sevgi Ve Dostluk
Aşk, Sevgi Ve Dostluk [size=24px]Aşk, Sevgi Ve Dostluk Aşk, sevgi ve dostluktu gurubumuz. Hadi arkadaşlar gelin, birlikte büyüyelim. Hep birlikte, düşüncelerimizi birleştirelim. Aşk, sevgi ve dostluğa temel atalım. Aşk ve sevgiyle, gelişsin dostluğumuz. Hep birlikte mutlu olalım. Aşk ve sevgiyle, dostluğumuzu büyütelim. Büyüdükçe çok büyük güç, elde edelim. Herşeyin başı aşk değilmidir? . Aşkla yapılan her iş, insana huzur verir. Sevgiyle büyüyen ağaç gelişir. Dostluksa aşk ve sevgiyle pekişir. Aşk ve sevgi bizlere yoldaş olsun. Dostluğumuzsa daimi olsun. Aşk, sevgi ve dost üç öge. Hepsi birbirinden, güçlü kelime. Aşk, sevgi ve dostluk altında birleşelim. Gelin arkadaşlar, büyüyelim. Menekşe Gülay[/size]
14 September 2006, 14:05 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Aşk, Sevgi Ve Dostluk
RÜZGAR ESECEK
Bir gün uzaklardan bir rüzgar esecek Sessizce sana benden bir haber verecek Sana uzaklardan sevgi getirdim diyecek İçin de biraz hüzün birazda özlem var diyecek Yüreğin de ki sevgiyi tohum olarak eken Aşkı ve tutkusuyla büyütüp gül haline getiren Solmasın diye de her gün gözyaşı ile besleyen, Bir adamının haberini getirdim diyecek Seni özlemekten vazgeçmeyeceğini Ömrünün sonuna dek seni bekleyeceğini Seni beklerken hep dua edeceğini Dile getiren bir adamın haberini getirdim diyecek Sende yolla istersen o rüzgarla haberini Dile getir sen de beni sevdiğini Hasretle geçmesini beklediğin günleri Bensiz geçen ızdırap dolu çileleri Kavuşmamız yakındır de Bende döneceğim büyük sevgimle\'de Yüreğimize ektiğimiz güller tekrar yeşerdiğin de Yalnızca senin için döneceğim de
14 September 2006, 18:59 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
882
Üyelik T.:
23 May 2006
:)
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ADO
GÜZEL BİR ŞİİR PAYLAŞMIŞSIN BİZİMLE PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
22 October 2006, 12:36 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
995
Üyelik T.:
21 October 2006
|
Aşk, Sevgi Ve Dostluk
[size=18px]Aşık Değil Sevdalıyım [/size]
Ben sana aşık değil sevdalıyım. Suya susamış toprak gibiyim yokluğunda. Özgürlüğü bekleyen mahkum gibiyim senden uzakta. Ben sana aşık değil sevdalıyım. En güzel şarkılardan da güzel dilinden dökülen sözler. Baharda açan tüm çiçeklerden daha güzel, Yüzünden saçılan gülücükler. Ben sana aşık değil sevdalıyım. Aacılarda çeksem,ağlasamda, yıkılsamda. Aşk çekemez bu kadar kederi sönüp gider. Ben sana aşık değil sevdalıyım. ops: ops: ops: