16 August 2006, 18:07 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
809
Üyelik T.:
29 March 2006
Arkadaşları:0
|
SON ARAYIŞŞ...
SON ARAYIŞŞ... [size=18px]Dinle bir tanem dinle Bu sana son sözüm son yalvarışım Nasıl olduğumu biliyorsun Mutlu olduğumuz o günleri Son bir defa hatırlamak istiyorum bir tanem..... Ne günlerdi onlar ne günler onlar sevgilim El ele göz göze diz dizeydik Beraber ağlar beraber gülerdik Herkes bizi kıskanırdı değilmi bir tanem Bir gün evden kaçıp da gelmiştin Bende seni rüyamda görüyorum sanmıştım Sonra eve geldiğinde, boynuma sarılıp; Senden ayrılamam seni çok seviyorum demiştin.. Sonra ayrılık mektupun geldi elime İnanamadım bu mektup senden geldiğine Bu acı insafsız sözler senden çıkmazdı Olmaz böyle şey diyordum Yıllarca ayrı kaldıkdan sonra Sanki aynı acıyı tekrar yaşatmak istiyorcasına Düğün davetiyesini göndermiştin Gelmiyecektim ama.................... Sonunda dayanamayıpdüğününüze gelmiştim bir tanem. Gelinlik içinde fefkalede olmuştun Bir su perisi kadar güzeldin ya o O da şık bir an kıskandım onu Senin yanında kendimi görmek istemiştim Şimdiye kadar duymadığım bir kin duydum o na karşı Binlerce kez lanetledim onu dolu dolu gözlerle Sensiz bir köşede seyrettim Mutluydunuz dans ediyor, eğleniyor, gülüyordunuz Düğün bitince oradan ayrıldım bir tanem Dayanamadım son bir defa görmeye geldim O sırada evinin kapısını açmıştın Çocuklarını okula uğurluyordun Beni görünçe bir an korkmuştun haykırdın Korkmakda haklıydın bir tanem Bir dilenci gibi çıkmıştım karşına Perişan bir halde, sakallı halimden tanıyamadın Seni yine korkutmuştum... Artık benden korkma bir tanem Benim göz yaşlarımdan ve sevgimden Sana hiç bir zarar gelmez bir tanem Aşkımızın olduğu yıllarda Çektirdiğimiz resimlerle avundum. Yıllarca bu resminine baktım Al birazda sen bak Artık bana lazım değil bir tanem Bilirim sen neşelisindir Sıkıntılı acı haberlerden kaçınırsın Ama hatırım için bir kere dinle Televizyondaki haber spikerini Gece vakti yarı deli bir adam Pencereden aşağı kendini attı Yüzündede acı bir gülümseme Dudaklarında da şuursuzca evet şuursuzca Sayıkladığı bir tanem lafı vardı Söz ver arkamdan ağlamayacağına Bana acımanı istemiyorum ki Zaten ben hayattayken İkimiz içinde yeteri kadar ağladım.. Sen ağlama bir tanem [/size]
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |