01 July 2006, 18:31 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Açemi Aşık
Açemi Aşık [size=18px]Acemi Aşık ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda!!!... [/size]
03 July 2006, 20:46 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
|
Açemi Aşık
Aşk Paleti
iki renkle sokuldum sana biri mor diğeri sarı biri kalbimin yorgunluğu diğeri hüznün yüzümdeki oyası biri sümbül göğsümdeki acıklı çan diğeri gül tomuru çözülmüş aşktan biri mor sevilmiş tenin rengi diğeri sarı geçmiş zaman değdim sana iki renkle biri diğeri Umut Germeç
04 July 2006, 00:22 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
|
Açemi Aşık
kendimi arıyorum
kim olduğumu sakın sormayın bana kaybettim ben kendimi bir boşlukta gezinip duruyorum takmışım sırtıma hayatın telaşını sürükleyerek peşimden hertürlü belasını ben kendimi arıyorum nerde olduğumu sakın sormayın bana yolunu kaybetmiş bir yolcuyum ben nereye gitsem bir çıkmaza varıyorum kapanıyor tüm yollar yüzüme her defasında dönüp dönüp kendi özüme ben kendimi arıyorum hiç birşey sormayın bana sakın öyle bir hale bir yere geldimki ne sorsanız cevap bulamıyorum bir ağırlık var üzerımde, beynim durgun kayboluyorum karışık kelimeler arasında hayatın bir burasında bir şurasında ben kendimi arıyorum bazen bulduğumu sanıyorum oysa her defasında anlamsız bir hüsran bazen oturup ıssız bir banka şöyle bir dalıp anılarımı tarıyorum her insan yitik bir ruhtur aslında hayatın herhangi bir fani faslında bende sizin gibi hala kendimi arıyorum
12 July 2006, 12:07 | Mesaj No:5 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Açemi Aşık
gittin sen bana gitmek için gelmiştin
geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın bıraktığın şekilden çok daha başkasına bürünen ve bir daha asla eskisi gbi olamayacak bir kurşun gerçekten birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmadı kısa bir hüzünden sonra geldim geri döndüm sana seviştin mi, değiştin mi kimbilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin mi beni kimbilir kimler aklını çeldi görüdüğüne sevinmedin sen beni üç günlük ayrılıkta neler neden değişti unutulmuş muydum alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında bir gün beni nasıl paslı bir makasla nasıl derinden budayıp gittiğini farkettim yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi kesip attıkların sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını benim için artık çok gecikildiğini anladım ... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |