|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
15 February 2006, 14:39 | Mesaj No:1 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
SEVMEK ADINA
SEVMEK ADINA YÜREĞİNE ELLERİNE GÖNLÜNR SAĞLIK PAMUKKALE KARDEŞ... NİCE DOSTLUKLARA DİLEĞİYLE...
15 February 2006, 15:47 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
SÖZ VERİYORUM
Söz veriyorum Seni sevmeye Seni severek ölmeye Ölene dek nefesimi senin için almaya Yatağıma uzandığımda seni hayal etmeye Rüyamda Ve hatta gökyüzüne bile baktığımda seni görmeye Ama korkuyorum Aşkından deliye dönmeye Korkuyorum Aşkımıza senden çok değer vermeye Ama yine de Söz veriyorum aşkım Dizinin dibinde ölmeye Ve ölene dek seni sevmeye FATİH OKUMUŞ
15 February 2006, 18:22 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Tşk. ellerine sağlık.. :wink:
Karşımızdakinin çabasına ihtiyacı yoktur dostluğun. Dostluğun da senin kadar büyüktür, sevdiğin sürece meydan okur dünyaya.
18 February 2006, 12:56 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
325
Üyelik T.:
21 April 2005
|
SEVMEK ADINA
Pamukkale kardeş şiirlerin gerçekten güzel eline sağlık derim .hani bir ara senlen yazışmıştık birşeyler yapacam diye yeniden başladım o işe ve şiir leri yedekliyorum bilgisayarımda ayrı bir kılasörde sağlıkla kal.
21 February 2006, 12:23 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Seni öyle çok seviyorum ki, istersen sor bugün benimle olan yüreğime akan gözyaşlarıma sor istersen, yüreğime sor, giderken yanına aldığın yüreğime sor, anlatsın seni ne çok sevdiğimi....ne cok özlediğimi...
Seni öyle çok özledim ki, sanki bugün yine Siirt benimle ağladı...Gözyaşlarım yağmurun kilere karıştı....hava kasvetli, ben bir büyük acı.. senden başka kim bilebilir, çektiğim bu sancıyı?
21 February 2006, 18:23 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
sevmek adına....
SARIŞIN MAVİ GÖZLÜ BİR KIZ Sarışın mavi gözlü bir kızdı Anılarımda yaşattığım Bir türlü sevgimi anlatamadığım Geçmişe özlem duyarak andığım Sarışın mavi gözlü bir kızdı Gözlerinin sıcaklığıyla Koskoca bir buz dağını eriten Gülümsediğinde bir fotoğraf misali Zamanı donduran İlgisi asla bana eksik olmayan Sarışın mavi gözlü bir kızdı Dayanılmaz acılarla dolu kalbimde yer bulan O yeri sonsuza kadar kaybetmeyecek Ağladığımda beni teselli edecek Sarışın mavi gözlü bir kızdı Saçları güneş renginin aynısı mıydı Gözleri denizin uzantısı mıydı Hatırladığım gibi hâla aynı mıydı Sarışın mavi gözlü bir kız mıydı Sadece rüyalarımda yer bulan Gerçeği ise bir daha asla göremeyeceğim Bir yerde olan Sarışın mavi gözlü bir kızdı Bana bu satırları yazdıran... SABRİ KURBAN
23 February 2006, 12:28 | Mesaj No:8 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Her zaman dediğim gibi her konuda çok mükemmel şiirler yazıyorsun. Bir kere daha bunu ispatladın. Çok harika anlatmışsın duygularını. Tebrik ederim. Devamını bekliyorum kardeşim.
24 February 2006, 14:27 | Mesaj No:9 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
RS
Sana helal olsun. Kabiliyetin her geçen gün daha çok ortaya çıkıyor. Yazmış olduğun şiir çok güzel ifadeler içeriyor. Eline, gönlüne, dostluğuna sağlık. Şiirlere devam.
24 February 2006, 20:06 | Mesaj No:10 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
YIKTIN GÖNLÜMÜ
Bu alevler dinmez cehennem ne ki Tartsan hüzünleri bir milyon çeki Düşerken gözümden damlanın teki Silsen ne olacak yıktın gönlümü Okşardım hançeri vursan özüme İnlemezdim mili çeksen gözüme Dikilip karşıma candan yüzüme Gülsen ne olacak yıktın gönlümü Pişmanlıkla dolu listeler ile Sevdayı anlatan besteler ile Kırmızı güllerden desteler ile Gelsen ne olacak yıktın gönlümü Sulasan yaşlarla çölü, kırları Seven yürekleri yakan korları Alemde var olan bütün sırları Bilsen ne olacak yıktın gönlümü RESUL KARAHAN