22 May 2006, 22:16 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Bırakırsan....
Bırakırsan.... Bu uzaklık korkutmaz beni.... Sabah atlar gelirim o kente.... Ancak, O kentteki senin bana uzaklığını kabullenemem……… Bu zor gelir….İkna edemem kendimi..dayanamam buna.. ve koyar yol km ler bana sonra….. Buna izin vermezsin değil mi? Sen bir serçe kuşu öldüremezsin.. Düşünsene lütfen.. kanadından yaralı bir serçe ve ellerine , avuçlarına hapis.. Sen onun kanatlarını kıramazsın….. Yaşadığın yerdeki tel örgülerine sevdalı bir kuş yapamazsın ? Elindeki balta ile nasılda kesiyorsun şu an sendeki beni.. Akıl almaz bir kolaylık bu.nasıl cesaret edebiliyorsun. şaşırıyorum.üzülüyorum. bir ses... sesime... sen katan..... Düş Bitmeden Sen Bitme Lütfen Sana Koşuyorum Bu Kadar Km Lere İnat. Savruluyorum Yolda. Bari Sen Sana Gelirken Örseleme Lütfen Lütfen Bari Sen Örseleme.. Bırakırsan Senin Yüreğinden Düşerim Ben… Bir Gün Buluşacak Olursak Eğer, Sadece gözlerine bakmak isterim… Usuk usul .. Derin mavileri izler gibi.. Kaybolmak sonra. Seni yaşamak……… |
23 May 2006, 11:49 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
Arkadaşları:0
|
Bırakırsan....
sevgi yürek işidir
sevgi düşünmeden kendini zorlamadan zamanlamadan anlamadan dinlemeden koşmaktır peşinden nereye olduğunu bilmeden en yalın ve en büyük ve en sessiz çığlıktır sevmek için sevilmez sadece sevilir bir gülümsemedir sevgi bir gözyaşı bazen acıdır hüzündür bir burukluk bir kırgınlık bir sevinçtir bir coşkudur heyecandır umuttur bir inançtır sevda hiç olmayacak duadır yakarırısın taparsın bir ibadettir sevda bir isyandır anlamsız baş kaldırıp kafa tutmak çarpışmak isterin bazen oysa en başta yenilgidir bulduğunu sandığın bir kaybediştir aslında bir inkârdır bazen bir ihbardır kendini bir tutkudur sevda bilerek ve isteyerek mahkûm olmaktır yani en başında teslimiyettir sonra oturup ağlamaktır kendi ettiğine kendinin ve aslında sevda bir başlangıç değil
23 May 2006, 13:51 | Mesaj No:4 | |
Durumu:
Papatyam No :
881
Üyelik T.:
23 May 2006
Arkadaşları:0
Bırakırsan....
Alıntı:
ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops:
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |